Önemli Forum Kuralları (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.

Mectruy 

Not Gonna Get Us
Joined
Dec 1, 2015
Credits
201,675
Rating - 94.7%

Kurallardan önce bu sayfayı okuyun: https://spyhackerz.org/forum/threads/bilinmeyen-spy-kuralları-ve-kronik-sorunlar.50326/


Hide Kullanım Kuralları

1- Youtube videoları hide içerisine alınamaz.

2- Gereksiz hide kullanımı adminler tarafından düzenlenebilir. İtiraz edemezsiniz.


3- Hide içerisine refli link, reklamlı link ve reklam yapmak amaçlı linkler koyulamaz.
Refli link yanına refsiz linki de koymazsanız uyarı puanı alırsınız ve konunuz editlenir.

4- Forumda Dini, Milli, Manevi değerlere küfür etmek yasaktır. Birisi bu suçlardan birini size karşı işlemiş ve şikayet etmişseniz mutlaka gereği yapılır. Üye şikayeti harici olaylar adminin insiyatifine kalmıştır.

5- Özel meselelerinizi foruma taşımak yasaktır. Kimsenin özel problemi SpyHackerz üyelerini ve adminlerini ilgilendirmez.

6- Forumda kasıtlı gerginlik yarattığı tespit edilen üye önce
adminler tarafından uyarılır devam ederse banlanır. Ban cezası adminin insiyatifine kalmıştır.

7- Forumda hiç kimse bir başka üyenin bilgi öğrenmesini engelleyici bir harekette bulunamaz, dolandırmaz, kandıramaz anında ceza alır.

8- Türk sitelerini hacklemek ve zarar vermek yasaktır. (sadece zarar vermeden uyarı verilebilir)

9- Siyasi konuları tartışmaya açmak ve siyasi görüş farklılıkları yüzünden üyelere karşı kırıcı konuşmak ve hatta bu yüzden bu üyelerin banlanmasını talep etmek yasaktır.

10- Reklam yapmak kesinlikle yasaktır. Herhangi bir sitenin reklamı veya yaptığınız ticari amaçlı ürün satışı ve benzeri tüm reklamlar yasaktır, cezası kalıcı "Ban"dır.

11- Kişisel husumetinizin olduğu bir kişinin spyhackerz forumlarında kötülemek, aşağılamak veya forumlarda yükselmesini engellemeye çalışmak siteden atılmanıza sebep olacaktır.

12- Herhangi bir üyenin açtığı konuyu kendisinden habersiz şekilde VIP bölümüne taşımak yasaktır. Eğer böyle bir durum yaşarsanız hakkınızı aramak için adminlere durumu güzel bir dil ile bildiriniz. Sorun kısa sürede çözülecektir.

13- Veda konusu açmak yasaktır! yani forumdan ayrılmak isteyen üyemiz ÇIKIŞ/ LOGOUT yapıp bir daha giriş yapmama hakkına sahiptir. İmza kısmına ayrıldığınızı yazıp çıkış yapabilirsiniz. Aksi halde mevcut rütbeniz indirilir ve ban cezası alabilirsiniz.

14 - Forumdaki dökümanları, makaleleri, programları başka sitelerde paylaşmak yasaktır. Karşılığı ise doğrudan kalıcı ban cezasıdır. Bizim paylaşımlarımız ile başka yerde konu açıp itibarınızı sıfırlamayın, hiç bilginiz yoksa bile daha itibarlı olursunuz.

15 - Forum mesajlarında rastgele, anlamsız, dalga geçer gibi yorum yapmak veya bu şekilde konu açmak yasaktır. Adminin insiyatifine göre uyarılır tekrarında banlanırsınız.

16 - Forumda açılan konularda kısaltılmış link kullanımı yasaktır.

17 - Escrow olmadan ticaret alışverişi yapmak yasaktır. (
Escrow kullanımı zorunludur )

18 - Konu başlıklarını büyük harflerle yazmak yasaktır. Sadece kelimelerin baş harfleri ve kısaltmalarda büyük harf kullanılabilir.

19 - Spyhackerz forumunda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına zarar verici içerikler paylaşılamaz. Bunlara " Deep web içerikleri, Kanlı paylaşımlar, CC paylaşım / kred1 k4rtı bilgisi if-şası" ve vatandaşların kimlik bilgilerinin if-şa edilmesi dahildir. Söz konusu içerik kaldırılır adminin insiyatifine göre paylaşımı yapan üye uyarılır veya banlanır.

20- Üyeler, konularını günde en fazla 2 defa olmak üzere "up, yukarı, güncel" gibi yorumlar atarak yukarı taşıyabilir. Kuralı ihlal edip spam yorum yapan üyeler uyarı puanı ile cezalandırılırlar.


21- Uygunsuz nick kullanımı yasak.

22- Multi üyeliklerle gezmek yasak.


23- Kendi konunuzu keyfi olarak sildiremezsiniz.

Kredi Sistemi Kuralları

24- Instagram konuları (instagram takipçi kasma, instagram hesap kapatma, çalma vb.) Kredi sistemini kullanmak yasak.
25- Multi açıp kredi kasmak kesinlikle yasak. Tespit edildiğin de rütbe düşürme, kredi sıfırlama ve ban cezaları verilecek.
26- Kredi kasmak amaçlı 2 satır cümle yazıp method diye açmakta yasak. Tespit edildiğin de konu silinir ve aldığınız krediler iptal edilir.
27- Forumda önceden açılmış konuyu tekrar açmak yasak. Aynı şekilde açılmış konuyu kredi kasmak için de açmak yasak.

Kısacası kredi kazanmak için açacağınız konunun az bulunur ve özel olması gerekmektedir.


Escrow İşlemleri

Ayrıca Escrowsuz işlemlerinizde dolandıran kişi banlanır. Escrow kullanmadım karışamazsınız deme hakkına sahip değilsiniz. Şikayet olmasa bile herhangi bir Admin fark ederse insiyatife bağlı olarak yaptırım uygular.
 
Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top