Foruma FB hesabı bağlarken hata alıyorum.

URL Yüklenemedi: Bu bağlantının domaini uygulamanın domainlerinde yer almıyor. Bu bağlantıyı yükleyebilmek için, uygulama ayarlarından uygulamanın tüm domainlerini ve alt...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
URL Yüklenemedi: Bu bağlantının domaini uygulamanın domainlerinde yer almıyor. Bu bağlantıyı yükleyebilmek için, uygulama ayarlarından uygulamanın tüm domainlerini ve alt domainlerini Uygulama Domainleri alanına ekle.

normal kullanıcı adın ve şifrenle girebiliyorsun zaten ne gerek var facebooka ?

Instagram farklı senkronizasyonlar ve facebook sayfası ile instagram profili bağlama konusunda yardımcı olabilmek adına birleştirildi, yani gayet geçerli bir sebebi varda bu foruma facebook hesabı bağlamanın.. Bilemiyorum, çift faktörü de aç istersen hesabın mailini de değiştir de ebedi kalsın

Instagram farklı senkronizasyonlar ve facebook sayfası ile instagram profili bağlama konusunda yardımcı olabilmek adına birleştirildi, yani gayet geçerli bir sebebi varda bu foruma facebook hesabı bağlamanın.. Bilemiyorum, çift faktörü de aç istersen hesabın mailini de değiştir de ebedi kalsın
Hahaha haha iyidi bu çee Sorma sebebim aslında sadece bendemi böyle ? Yoksa genel mi

Facebook baglantisi spyın teması degistirildiğinde yeni temayla birlikte gelmisti . Şuan devredışı olması gerek. Bağlayamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,731Konular
3,270,777Mesajlar
316,026Kullanıcılar
ilkerbrSon Üye
Üst Alt