Forumda acemiler nasıl faydalı olabilir.

Rating - 0%
Benden evvel bazı arkadaşlar da sanırım dile getirmişler. Forum kirliliği olmaması açısından güzel bir önlem ancak :(
Forumda faydalı olmamız isteniyor. Öyle de olması gerekli. Ancak forumda yazılara cevap bile yazamıyoruz. Hadi like belli bir süreden sonra olmalı. Mantıklı ama Like haketmek içinde forumda bazı konulara mantıklı ve makul açıklamalar getirebilmeliyiz diye düşünüyorum.
Forumda yalandan teşekkür etmek ya da laf olsun diye kalabalık etmek yasaklansın . Ama bazı konuların altına o konuda bilgi sahibi olan acemilerinde yorum yapmasına ya da bilgi paylaşmasına bence izin verilmeli.
Mesela forumda paylaşılmış olan script ya da temaları daha evvel kullanan arkadaş varsa ya da halen kullanan arkadaş varsa o tema ya da script hakkında bilgilendirme yapmalılar. Böylece hem paylaşımın kalitesi artar hem de forum kirliliği yerine googlede sevimli bir yer edinir diye düşünüyorum. Sadece öneri benimkisi....

Rating - 0%
Bakalım bir çözüm getireceğiz.
forumlarda çok güzel konular var. Çok güzel script ve temalar var. Sadece paylaşılmış ve rar ve şifre istenmiş . oysaki kullanan arkadaşlar çalışıp çalışmadığı hakkında ya da memnuniyeti hakkında bilgilendirmeler yapabilse (bu sadece acemiler için değil) bütün arkadaşların en az bir konuda bunu yapması gerekir. bu da forumu google de kesin olarak zıplatır. Forum hem al git işin bitince dönme yapanlardan ayıklanır hem de paylaşımcılar daha kaliteli imza atmış olurlar.

Rating - 0%
Kesinlikle katılıyorum. Forumda daha etkin olunması için eklenmiş bir özellik olsada aksine forumda insanın birşeyler yapası gelmiyor çünkü tam anlamıyla zaten birşey yapamıyor :D Konuyu görüyorsun ilgini çekiyor denemek istiyorsun ama ne yorum ne like atabiliyorsun. Nasıl katkı sağlalım? :D

131,542Konular
3,269,086Mesajlar
315,370Kullanıcılar
galata34Son Üye
Üst Alt