@Al Simmons @SpyAdmin Şuan bu 3 ü konumu sabote etmeye ve kendilerini savunmaya çalışıyorlar yazıklar olsun inşallah görmemezlikten gelmeyip okursun en başından beri bu 3 ü bana sallıyorlar.
Lan bana enayi keko diye sen başladın saydirmaya ilk başta Ben sebepsiz laf edecek adammiyim dallama.Attığın Sslerde bile hep bana küfür ediyorsun alttan alıyorum gülüyorum Birde kanıt sunmuş gibi birşeyleri kanıtlamaya çalışıyorsun en büyük SS şuan bende @Al Simmons @SpyAdmin yardım edin lütfen Allah için kimseye satastigim yok banim açıldı chate sa yazdım @Tampich geldi bana sen ginemi geldin yazdı bana ve küfürler etmeye başladı
Yumurta yetmez bunu kevgire çevirip un elemek İstiyorum o unlada kek yaparız foruma dağıtırizAmına koduğumun embesili olayda varız açıklamada mı yapmayalım kafasında tava yamultup iki yumurta atıp enbiyayla karşılıklı kahvaltı sofrası kurduğum mal mısın ne boksun
Ben sana ciddi demedim ki sen ondan öncede küfür ettin bana ben görmezden geldim seni alttan aldım güldüm hatta Attığın SS de niye ciddiye alıp bana ciddi küfürler ediyorsun hiç mi küfür etmeyelim şakasına kendin edince ediyorsun ama @Al Simmons @SpyAdminLan bana enayi keko diye sen başladın saydirmaya ilk başta Ben sebepsiz laf edecek adammiyim dallama.
Ciğerimin köşesi 1 hafta önce 1 m coin vardı yemin ederim 500 k tanıdığım tanımadığım herkese dağıttım bu valeye bile attım şimdi gelmiş coinlerinide aldim vs diyor coini sikledigimizi falan düşünüyor heraldeVallahi olur sevaptır 3-5 iş yapıp coin alıp forumdaki çocuklara bağış yapacağım ya nazar var üstümüzde sanırsam @eemedya yapalım bunu nazarı çıksın
Ben şakasına kime küfür etmişim olum ben tampiche cevap verdim dedim bidaha coin atmiyacam diye sen bana sg enayi dedin artık gerisi beni bağlamaz hâlâ yaşadığına şüküret.Ben sana ciddi demedim ki sen ondan öncede küfür ettin bana ben görmezden geldim seni alttan aldım güldüm hatta Attığın SS de niye ciddiye alıp bana ciddi küfürler ediyorsun hiç mi küfür etmeyelim şakasına kendin edince ediyorsun ama @Al Simmons @SpyAdmin
Şakasına dedim sana (sg enayi :d )diye sonrasında senin ettiğin küfürleri alttan aldığım halde benim ailevi değerlerime küfür ediyorsun şahsiyete ciddi küfür ediyorsun seni dost sandık yaptığın şeye bak @SpyAdmin @Al SimmonsCiğerimin köşesi 1 hafta önce 1 m coin vardı yemin ederim 500 k tanıdığım tanımadığım herkese dağıttım bu valeye bile attım şimdi gelmiş coinlerinide aldim vs diyor coini sikledigimizi falan düşünüyor heralde
olm nie böyle yapıyrlar sanaMerhaba @Al Simmons yorumu sana bırakıyorum benim ailevi değerlerime küfür ediliyor ama ben konu açmaktan şikayet etmekten başka birşey yapamıyorum adaletli bir insan olduğunu benim banimi açarak gösterdin sakın yanlış anlamayın adminim sizi yargılamiyorum ama bu iki şahıs ben nedersem bize kimse bişey yapamaz biz buranın agasiyiz biz buranın marabasiyiz diyor resmen 2 şahıs @eemedya ve @Serkancnr den şikayetciyim 😞😥 benim anneme aileme küfür ediyorlar ve şikayet etsende birşey olmaz diyorlar bana kimsenin annesine babasına küfür etmedim ettiysem @eemedya ispatlasin bunu ss göstersin bana ss gösteremiyorsun demi ? Çünkü adalet kanıtla belli olur @Al Simmons lütfen SS lere bakarmisin cumhurbaşkanim @SpyAdmin lütfen yardım et abi
Ekli dosyayı görüntüle 30843Ekli dosyayı görüntüle 30844Ekli dosyayı görüntüle 30845
Ben şakadan anlamam aslan benn ettiğim her lafın arkasındayım .Şakasına dedim sana (sg enayi :d )diye sonrasında senin ettiğin küfürleri alttan aldığım halde benim ailevi değerlerime küfür ediyorsun şahsiyete ciddi küfür ediyorsun seni dost sandık yaptığın şeye bak @SpyAdmin @Al Simmons
Onları dost sandığım içinolm nie böyle yapıyrlar sana