Yardım Forumda bilgisi olan biri bakabilir mi

Zafiyetsiz

KALICI AFK
Rating - 100%
Merhaba 2-3 şey sorucağım

1- bazı kişiler benim konuma like attıktan sonra tepkisini geri alıor amaç ne çözemedim birine like atıp geri alırsak ona tepki puanı saıyılır mı ?

2- bir konuya sadece cevaplaya tıklayıp göndere bastığımızda yorum olarak sayıyor mu yoksa birşey yazmamız mı gerekli

3- mesaj yazarken pm denior sanırım açılımını da bilmiorum ama şu mesaj yazma yeri ,, chatteki deil ayrı kısımı diorum orda hide içine bişey alınırsa yada birine bşey satarken kredili ile ödeme yapılacağı zmn orasını kullanabilior muyuz birinin orda mesajına like ladım fakat tepki puanı değişmedi sayılmıyor mu

Rating - 0%
1. sorunun cevabı hayır sayılmıyor

2. bir konuya cevaplaya basıp mesaj göndermen ban sebebidir birisi seni reportlarsa adminler görürse ban yersin 1 2 günlüğüne bir şey yazman daha iyi olur teşekkürler , ellerine sağlık gibi şeyler

3. sorunu 5 kez okuyup 10 kez düşündüm ve sonunda anladım o da sayılmıyor

iyi forumlar :D

Zafiyetsiz

KALICI AFK
Rating - 100%
1. sorunun cevabı hayır sayılmıyor

2. bir konuya cevaplaya basıp mesaj göndermen ban sebebidir birisi seni reportlarsa adminler görürse ban yersin 1 2 günlüğüne bir şey yazman daha iyi olur teşekkürler , ellerine sağlık gibi şeyler

3. sorunu 5 kez okuyup 10 kez düşündüm ve sonunda anladım o da sayılmıyor

iyi forumlar :D
saol bilgi içinde 1. soruyu doğru mu anladım yanlış mı :D ,,,tepki puanı gelior +1sonra geri alınca -1tepki puanı mi oluor kalıor mu sabit

Rating - 0%
saol bilgi içinde 1. soruyu doğru mu anladım yanlış mı :D ,,,tepki puanı gelior +1sonra geri alınca -1tepki puanı mi oluor kalıor mu sabit
he yok +1 atınca kalıyor -1 olmuywor matematiğindemi yok olm +1 -1 = artı eksi çarpımı eksi oluyor -1 -1 = -2 oluyor işte

131,561Konular
3,269,185Mesajlar
315,411Kullanıcılar
SwoxxSon Üye
Üst Alt