forumdan soğutmak için çalışıyor bunlar harbi yine zort :D

Merhabalar, Öncelikle, bi saniye kapı çaldı. Pizza sipariş etmiştim o gelmiş devam edebiliriz konuya. Öncelikle @Josef Leon , @Elessya Viento , @W.endles ve Samet adlı bir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar,

Öncelikle, bi saniye kapı çaldı. Pizza sipariş etmiştim o gelmiş devam edebiliriz konuya.

Öncelikle @Josef Leon , @Elessya Viento , @W.endles ve Samet adlı bir arkadaş vardı adam akıllı muhabbet ediyorduk her erkek ortamında olduğu gibi küfür olabilir? Olamaz mı ? Camide miyiz? Samet adlı arkadaş sorgudan dolayı dava yemiş bizde onun hakkında konuşurken arada küfürler çıkıyordu ağzımızdan. Ciddi bir konu hakkında konuşurken kola kola denen almancı arkadaş sese gelip cıvık cıvık sesler çıkarmaya başladı. Kola böyle yapacaksan siktir git adam akıllı bir şey konuşuyoruz dedik bizde. Sonra bi süre bir şey yapmadı biz samet hakkında konuşmaya devam ettik sonra yine abuk supuk sesler çıkarınca bizde buna sövdük. Sonra yine muhabbete devam ettik arada herkes birbirine sövebilir. Hiç kimse sövdüklerimizi ciddiye almıyor. Adam sövdük diye direk ban atıyor. Yan hesaptan gelince de multu diyerek ban atıyor bu seferde. Sanki forumdayız spy telegramında ne yetkiliye küfür nede multi hesap ile gelinmez yazmıyor. Prosedürde evet normalde yetkiliye küfür etmek yanlış ama madem bu kadar kurallara mağlısınız kurallara göre hareket ediyorsunuz belirteceksiniz.

1655760027172.png

Kurallarda yetkiliye küfür, multi hesap açmak yasak yazmıyor bu şekilde dahi ban atamazsınız. Bırakın sırf samimiyetten etmiş olsak dahi atmanız yanlış bir şey. Kaç yıllık üyeyim forum için onca emek veriyorum samimiyetinizde yalanmış. Ayrıca vientoyada kırıldım zaten iyice gözümden düşmeye başladı. Yetkiliye küfür ettiniz banlanmanız doğru bana etseniz bende banlarım dedi. Bizde admin olduk daha çok bile olmadı bizde yetkili olduk. Aramızdaki samimiyeti kaybetmedik. Ben yetkiliyim bana küfür edemezsiniz demedim ederseniz banlarım demedim. Yaptığınız ayıp egolu olmayın.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
chatte iki dakika sohbet edemiyoruz çocukca davranışları var garip garip sesler çıkarıyor buna 10 dk katlanamadık birde yetkili olunmuş bence direkt alınıp banlanması lazım katlanılacak birisi değil

Ses falan çıkarmadım. Selammmmm dedim ve bir anda sen ve leon siktir olup git dediniz. Ondan sonra sen bana hakaret etmeye başladın ailevi vs vs vientoda vardi ona sor ve elessyaya .Viento bile dedi bana öyle yapsalar bende ban atardim dedi.Ben Sana 5 saat mute attim senin multi hesabindan gelip seslide bana sövdün ve o multi hesabina o zaman ban attim.ve arkadaşını banladim oda fake hesabdan gelip sövdü durmadan çünkü o hakaret etmeyi bırakmadı.Burda yalan konusma

Hatırladığıma göre cem abi burası forum değil abartmadan küfür edebilirsiniz demişti saçma olmuş.

Leonu banladim diye Brave denen kişi sövmeye basladi ama bu leon denen aptal durmadan sövdü multi den ve 1 hesabindan
Söverim? sövdü diye banlamak ne adam akıllı muhabbet ediyoruz sesdeki herkes birbirine sövüyordu bu forumda ben admin olucma götüm kalktımı bana sövüyor diye ban atsaydım adam kalmazdı hepiniz rütbe köpeği egolu insalarsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,075Konular
3,274,788Mesajlar
316,869Kullanıcılar
trexellSon Üye
Üst Alt