Fotoğraftan Konum/Adres Tesipiti (1 Viewer)

Joined
Jul 2, 2018
Credits
0
Rating - 0%
***Bu Yazı Bana Aittir Henüz Yazıldı Okumak İçin Üye Olup Giriş Yapın***
View hidden content is available for registered users!

Evet arkadaşlar herkes fotoğraf çeker ve bu fotoğraflar sosyal medya vb. platformlara yüklenir, birde bu fotoğrafları herkese açık paylaşıyorsanız şu dakikadan sonra daha dikkatli ve temkinli olmanızı öneriyorum.

Öncelikle bu sistem bütün akıllı telefonlardan fabrika çıkışlı olarak uygulanır sebebi ise; internette çocuk fotoğrafları paylaşan pedolfili yaratıkların en kısa sürede yakalanmasına yardımcı olmaktır.(internete bağlı olması gerekli)

Bu yazıyı okurken sosyal medya hesaplarınızda paylaştığınız fotoğrafların sadece bir fotoğraftan ibaret olmadığını öğrenmek üzeresiniz,

>>Çektiğiniz her fotoğrafın içine telefonunuz bu bilgileri saklıyor.<<
*Fotoğrafın çekildiği telefonun modeli
*Kameranın megapiksel'i
*Fotoğrafın çekildiği gün,ay,yıl ve saat
*Fotoğrafın çekildiği konum
*Yatay veya dikey çekildiği
*Flash kullanılıp kullanılmadığı
*Lens markası
*Ortam sıcaklığı

Ve daha bir çok öenmli bilgileri içermektedir,Düşünsenize bu zamanda her ünlü,bakan,devlet başkanı'nın sosyal medya hesabı var ve kimse facebook vb, sitelerin bu bilgilerin kayıt edilmediğini idda edemez ne güzel istihbarat yöntemi değil mi? yazıyı okuyan herkesin hemen deneyeceğini bildiğim için
sadece belli bilgilere ulaşabileceğiniz bir test sitesi paylaşacağım kali-linux ve ilgili kriminal programları inatla arayıp bulmak size kalıyor.


Site:
yorum yapacamda okumak için yapacam okuyup yapsaydk daha iyiydigerçek yorum olurdu
 

Users who are viewing this thread

Top