Free Shell Servisi başlamıştır (2 Viewers)

Mectruy 

Not Gonna Get Us
Joined
Dec 1, 2015
Credits
201,675
Rating - 94.7%
Çok önceleri yapmak istediğim bu ücretsiz shell servisi şuanda faaliyete geçmiştir. Tüm spyhackerz üyeleri bu servisten faydalanabilir, tek koşul ise sadece sitemizde üye olmanız yeterlidir, herhangi bir rütbe kısıtlaması yoktur. Portal kısmında üst menüden SHELL menüsüne giriş yapabilirsiniz.

Sistem nasıl çalışır ?
Log panellerine gelen shell logları ben direkt buraya bağladım (kendilerine bağladılar hortumu).
Geriye dönük shelleri göremezsiniz, ancak son gelen 500 civarı shell kayıtlarını anlık görürsünüz, bu yüzden shell sayfasında nekadar çok fazla takılırsanız shelleri okadar erken yakalarsınız.
Sheller güncel gelmektedir ve shell şifrelerini inject0r.com adlı shell blog sitesini inceleyerek tespit edebilirsiniz tüm shellerin şifreleri orada zaten tek tek belirtilmiştir, şimdi tek tek bide shell şifreleri yazmıyım buraya.

Daha önce başka bir hack sitesinde böyle birşey yapılmadı. Peki neden böyle birşey yaptık ? bundan kazancımız nedir ?
Bundan bir kazancımız yok, sadece üyelere ve yeni başlayanlara kaynak oluşturmak istedik. Zaten bundan olsa olsa zarar olur çee ama önemi yok, bunun gibi daha güzel servisler çok yakında...

Shelleri ne yapabilirsiniz ? ister hacklink-seo için biriktirin , veya sunucu rootlamak için istersenizde başka işleriniz içinde shelleri bu sayfadan bekleyip alın.

Şuanda tek bir log paneli bağlanmıştır, kısa sürede farklı panellerde bağlanıp log gelişi artacaktır.

https://spyhackerz.org/shell.php
 
Last edited:
Joined
Aug 15, 2019
Credits
0
Rating - 0%
helal.bu başka hiç bir forumda yok.
 

Users who are viewing this thread

Top