FrreBitco.in HACK! 1 saatte 1000 satoshiden fazla kazandığım videom konu içinde! Kripto'dan zengin olmayan kalmasın! (1 Viewer)

Joined
Oct 19, 2020
Credits
0
Rating - 0%
Eveeet, uzun zamandır kod betikleri ile mücadele verdiğimiz projemiz nihayet sona erdi. Kripto paranın atası Bitcoinin zengin etmediği insan kalmasın istiyoruz. Kripto severler bilirler, faucet (musluk) denilen, 0.00000004, 0.00000002 vb.. aktifliğinize sadakatinize ağınızın genişliğine bağlı Satoshi veren web ya da android tabanlı uygulamalardır. Herkes bir hevesle başlasada BTC'nin 29.0000 usd seviyesinde olduğu bugünlerde mmusluklardan damlayanlar nasibimize 0.001171 USD ( 1 dolar bile etmeyince) sıkılıyoruz, hepimiz.

İşte bu yüzden uzun zamandır kullandığım düzenli ödemeler çektiğim FREE BİTCOIN musluğunu birazcık hepimiz için açtım. İstediğiniz kadar satoshi yapabilir, kripto dünyasında belkide yeni milyoner siz olabilirsiniz. Aşağıda bugün sizler için kaydettiğim hiç kesilmemiş, biçilmemiş olduğu gibi eklediğim bir video sunuyorum... Videonun sonunda, 527 Satoshi olan bakiyenin 20-25 dakikada 1040'lara geldiğini, (bilerek yüksek tutarla oynarak) düşürdüğüm satoshiyi sistemin işlediğini görmeniz için yeniden 400 500 seviyelerine çektiğimi izleyebilirsiniz. Kaybetmek yok! 60 dakikada bir 1 dolar bile etmeyen satoshiler birikicek de çekecez diye beklemek yok! İstediğin zaman istediğin yer tıkladığın kadar satoshi senin...
;D


Sizde satoshilerinizi biritirmeye başlamak isterseniz, https://freebitco.in/?r=8194290 Referans linkinden kayıt olun, Btc cüzdanıma minimum 50 dolar olmak koşulu ile bağış yapın. Milyon dolarlık bir yatırımın kapısınız açmak için ağanın eli tutulmaz, gözlerim kör oldu kod yazmakdan bi karşılığı olmasın mı ? Hep birlikte aydınlıki refah seviyesi yüksek günlere yol alalım... ardından kullanıcı e postanızı bana ilettiğinizde Size 5 adımlı 1 saatten az sürede 1000 satoshi nasıl yapılır sırası ile öğreteceğim.

BTC Cüzdan Adresim : 1CvrigoYtZhPYZUxM4NkpYKYiojFpfGd8b

https://mega.nz/file/1Uo1AY4B#yaQuImMDntTzgep7kGhMBtpHOvH1ZyI9QJpYOJjXNHU

Bir çağ kapandı artık, dijital çağa ayak uyduranlar yarının dünyasında huzurlu ve bolluk içinde yaşayacak, önümüzde ki 20 yıl içinde beden gücü ile yapılan her işi, robotik teknolojiler alacak, hakimler, savcılar dahi, ABD'de yapay zekalardan oluşmaya başladı bile, egoları, duyguları olmadığı için mantık ile karar verdikleri için bu yayılacak, tüketim toplumu olduk, tıkla gelsin, ara gelsin, iste gelsin, götümüzün üzerinde network kurarken, COVID ile milyonlarca dolar, götümüzün üzerinde el değiştirdi... Birbirimizi görmeden, dünyanın bir ucundan diğerine, para, fiziki kredi kartları herşey kalkacak ve dijital dönüşüm tamamlanacak BEN HAZIRIM! SİZ HAZIR MISINIZ?
:-*


By Sincap
 

Users who are viewing this thread

Top