FTP bulamıyorum.

Abiler selam sitemi oluşturdum scyi atacağım ama ne yaptıysam FTPyi açamadım siteye gittiğim zaman site bulunamadı demekte. ProFreeHost kullanıyorum EmirLustyTelifV4 scsini...

Abiler selam sitemi oluşturdum scyi atacağım ama ne yaptıysam FTPyi açamadım siteye gittiğim zaman site bulunamadı demekte.
ProFreeHost kullanıyorum EmirLustyTelifV4 scsini atacağım ama kurulumda "
4) Tüm Dosyaları Alın ve "FTP" Aracılığıyla Sitenize Yükleyin Kesinlikle FTP Kullanın
C-Panel ile felan yüklemeyin Yoksa Script Çalışmaz Vendor2 Klasörü C-Panel 'den Yüklenmiyor." Böyle yazmışlar.

FTP sitesi; ftpupload.net

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Kardeşim hostinge gir orda sana cpanel der cpanel bilgilerini kopyala ve cpanele giriş yap sağ alt taraf veya üstte sana FTP bilgileri verir filezilla uygulaması bilgisayara indir ve host yazan yere filezilladaki en üstteki yere yaz sagdakine username sağdakine şifreyi yaz en sağdaki port 21 yap ve bağlan ardından sağdaki küçük pencere sitenin dosya yönetim panelidir ordan htdocs veya html_ ile başlayan dosya olur gir oraya İndex.php ve birkaf dosya olur onları sil ve scripti klasörden çıkarıp at içine :)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,046Konular
3,274,482Mesajlar
316,824Kullanıcılar
Piyanist.Son Üye
Üst Alt