FTXTR 150TL Kazanma FIrsatı-Bankadan 100TL Yatır -Çekilebilir 150TL Kazan

Etkinlik Detayları: FTX TR’ye üye olun ve KYC (Kimlik doğrulama) işleminizi tamamlayın, Etkinlik süresi boyunca TRX/TRY işlem çiftinde 100 TRY veya daha fazla alım veya satım...

Screenshot_1.png
Etkinlik Detayları:
FTX TR’ye üye olun ve KYC (Kimlik doğrulama) işleminizi tamamlayın,
Etkinlik süresi boyunca TRX/TRY işlem çiftinde 100 TRY veya daha fazla alım veya satım işlemi yapın.
Belirtilen 2 Görevi tamamlayan yeni kullanıcılar, 150 TRY ödül kazanacaktır.
Eski ve Yeni Tüm Kullanıcılar

Etkinlik süresi boyunca TRX/TRY işlem çiftinde 100 TRY veya daha fazla alım veya satım işlemi yapın.

Etkinlik süresi boyunca davet ettiğiniz ve etkinlik süresince 2 görevi tamamlayan her arkadaşınız için 100 TRY ödül kazanın.

Kısaca: Ref linkinden üye olup KAYIT-KYC ....101-102TL bankanızdan yatırıp....TRX/TRY işleminden 1 kere al sat yapıyoruz bu kadar.

DİKKAT: 21:00 dan sonra başlayacak. 28 Haziran 00:01 den itibaren kayıt olan referanslar sayılacak.

Referans Linkim: https://ftxtr.com/referrals#a=80735504
Refsiz Ödül yok: ftxtr.com

Ekli dosyayı görüntüle 34799
Etkinlik Detayları:
FTX TR’ye üye olun ve KYC (**yasak-içerik** doğrulama) işleminizi tamamlayın,
Belirtilen 2 Görevi tamamlayan yeni kullanıcılar, 150 TRY ödül kazanacaktır.
Eski ve Yeni Tüm Kullanıcılar

Etkinlik süresi boyunca davet ettiğiniz ve etkinlik süresince 2 görevi tamamlayan her arkadaşınız için 100 TRY ödül kazanın.

Kısaca: Ref linkinden üye olup KAYIT-KYC ....101-102TL bankanızdan yatırıp....TRX/TRY işleminden 1 kere al sat yapıyoruz bu kadar.

DİKKAT: 21:00 dan sonra başlayacak. 28 Haziran 00:01 den itibaren kayıt olan referanslar sayılacak.

Referans Linkim: https://ftxtr.com/referrals#a=80735504
Refsiz Ödül yok: ftxtr.com

131,680Konular
3,270,274Mesajlar
315,737Kullanıcılar
benekdodSon Üye
Üst Alt