Rating - 100%
@Al Simmons @Mectruy @Mehmet @SkullZ @İbrahimAmazondan ürün gectiydi onu yollamadı sorduğumda ben arkadasiyim iste furkan tutuklandi felan diyodu öyle bir şey olmadığını kanıtladim oyun için 20 tl aldi onuda yatırmadı 20 Tl Tokat Atacak Kadar Düşmüş Birisi Ticaret Yapmayın @fuurqn
Ekli dosyayı görüntüle 28398Ekli dosyayı görüntüle 28399Ekli dosyayı görüntüle 28400Ekli dosyayı görüntüle 28401
@İbrahim @SkullZ ilgilenirmisiniz
😀Cumhurbaskanını etiketlemeyi unutmussunuz beyler
Bana neden 30k cekmedin cok ayıp üzdünAmazondan ürün gectiydi onu yollamadı sorduğumda ben arkadasiyim iste furkan tutuklandi felan diyodu öyle bir şey olmadığını kanıtladim oyun için 20 tl aldi onuda yatırmadı 20 Tl Tokat Atacak Kadar Düşmüş Birisi Ticaret Yapmayın @fuurqn
Ekli dosyayı görüntüle 28398Ekli dosyayı görüntüle 28399Ekli dosyayı görüntüle 28400Ekli dosyayı görüntüle 28401
@İbrahim @SkullZ ilgilenirmisiniz
Zamanı Var Acele Etme Kanka 🤙🏻❤️Bana neden 30k cekmedin cok ayıp üzdün
Zamanı Var Acele Etme Kanka 🤙🏻❤️
Tg bak🥺🥺🥺 guveniyorım sana
Yaaa taşşanı yerim kral yaaa 40k vermek her yiğidin harcı degol eyw
Canın Sağolsun Canım Sen Yeterki İste ❤️Yaaa taşşanı yerim kral yaaa 40k vermek her yiğidin harcı degol eyw
Garibanlar işte kankam 20 tlye kadar düştüler aq20 tl için tokatmı atılır ya bazı insanları hiç anlamıyorum
bişey olmaz yeni hesap gelir k8v4nc'da ban yedi sonra yeni ig hesabı ve yeni spy hesabı açıp tokatlamaya devam ediyo@fuurqn açıklama yapmak için bugün akşam 5'e kadar vaktin var yoksa sonsuza dek forumdan uzaklaştırılacaksın.
Ticaretlerinizde escrow kullanmaya özen gösterirseniz tokatlayamaz.bişey olmaz yeni hesap gelir k8v4nc'da ban yedi sonra yeni ig hesabı ve yeni spy hesabı açıp tokatlamaya devam ediyo
o gün çok acelem vardı ondan kullanmadım normalde kullanıyorum. | ("Haklısın ESCROW Kullanmayı unutmayınız")Ticaretlerinizde escrow kullanmaya özen gösterirseniz tokatlayamaz.
aynen bencede ne arka sokaklar biter nede 20 tl için tokat atanlar 2size sonsuza dek gider .dbu kadarmı düştüler? yazık... gelip dese ben 20 tl atardımgerçekten yazık böyle insanlara (iyi oyunculuk arka sokaklarda hırsız rolüne başlasın hemen)
ikisinide sen *** knk wopqtjpwtjkwqteaynen bencede ne arka sokaklar biter nede 20 tl için tokat atanlar 2size sonsuza dek gider .d
salşğödaösdşçöiasdasdikisinide sen *** knk wopqtjpwtjkwqte