Fuwk4n Hakkında Şikayetler Ve Gerçekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 66.7%
Öncelikle Merhaba Spyhackerz Ailesi

Son Zamanlarda Kullandığımız Yazılımların İçierisine Velakin Satın Aldığınız Yazılımların İçerisine Shell Koyup Hesaplarınızı Veya Proxy Kendilerine Çekip Kullanarak Ve Satarak Hırsızlığıyla Bilinen Fuwk4n Arkadaşımız Hemen Hemen Herkez Bu Ünvanı İle Tanımakta

Kendisi İlk Zamanlar Proxy Ne Olduğunu Bilmeyen İnsanlardan Proxy Dilenen Birisi Olarak Tanınmaya Başlanmıştı Sonradan İnsanlardan Test İçin Proxy İstemeye Başladı Ve Test İçin Aldığı Proxy İçinde Geri Dönüş Sağlamadı Ve İnsanlardan Fake Telegram Hesaplarından Veya Kendi Hesabından Script Alıcam Diye Yazıp İnsanların Script Shell Sokup Dosyalarını Ve Proxy Çalıp Başka İnsanlara Kendininmiş gibi Saatması Bütün Tepkileri Üzerine Çekti Burda spyhackerz Yetkililerine Sesleniyorum Bu Arkadaşımıza Gerekenin Yapılmasını İstiyoruz.

MortoJose

middleoflife.com
Rating - 100%

Son Zamanlarda Kullandığımız Yazılımların İçierisine Velakin Satın Aldığınız Yazılımların İçerisine Shell Koyup Hesaplarınızı Veya Proxy Kendilerine Çekip Kullanarak Ve Satarak Hırsızlığıyla Bilinen Fuwk4n Arkadaşımız Hemen Hemen Herkez Bu Ünvanı İle Tanımakta

Kendisi İlk Zamanlar Proxy Ne Olduğunu Bilmeyen İnsanlardan Proxy Dilenen Birisi Olarak Tanınmaya Başlanmıştı Sonradan İnsanlardan Test İçin Proxy İstemeye Başladı Ve Test İçin Aldığı Proxy İçinde Geri Dönüş Sağlamadı Ve İnsanlardan Fake Telegram Hesaplarından Veya Kendi Hesabından Script Alıcam Diye Yazıp İnsanların Script Shell Sokup Dosyalarını Ve Proxy Çalıp Başka İnsanlara Kendininmiş gibi Saatması Bütün Tepkileri Üzerine Çekti Burda spyhackerz Yetkililerine Sesleniyorum Bu Arkadaşımıza Gerekenin Yapılmasını İstiyoruz.
Spyı alakadar eden bi durum yok aslında spyane sanalda olup bitenden olay spy içinde gerçekleşmemiş

note

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 100%
Forum icinde olusan bir ticaret yok hocam + olarak belirttigin sikayetleri furkan alim kknusu acmamis yani aranizda olusan muhabbetlerde yapilan islerde banlanmaz shell soktugu kisilerin cogu spyhackerz uyesi gibi imt uyeside imtdende mi banlamalari lazim cok saxma yani bu senin sorunun forumun degil

Rating - 0%

senin ürettiğin çöp proxyleri napiyim ben asfkjasghjewgasdg

Elessya

Eski Ben Çok Eskide Kaldı.
Rating - 100%
Olay Spy'ı Alakadar Etmiyor Gene Şikayetin Burda Kalsın Çöpe Atmıyorum Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,499Konular
3,268,720Mesajlar
315,286Kullanıcılar
Üst Alt