@fuwk4n ve ŞİKAYET!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
selamın aleyküm öncelikle ben bu LEON telegram adı @cuksuz olan arkadaşdan proxy aliyorum 100 tl verip ve bana 1 adet proxy veriyor sonradan proxyde 1 hesap düşünce 2 hesapı çekmiyor proxy duruyor yani otomatik olacağına manuel gibi farzetin neyse ben anlatiyorum arkadaşa böyle böyle sorun var önce diyor ki senin hostunda sorun var hostu da proxyle beraber aldım LEON dan ona rağmen nasıl hostta sorun buldu anlayamadım ç:d neyse sonradan sıkıntıyı görüyor başka proxyatiyor ve o proxyde de aynı sorunları yaşiyorum sonra bana sc lazım oluyor ve LEON arkadaşımıza sc soruyorum FUWK4N adlı arkadaşına yönlendiyor arkadaş sc yi güzelce satiyor 250 tl ye LEON dan aldığım proxyi ekliyorum sorun çıkyor sonradan FUWK4N arkadaşımızdan proxy satın aliyorum ve çok garip şekilde LEON dan aldığım proxyleri bana atiyor zaten konuşma ss leri de fotoğraflarda mevcut paramı iade etmemek için hertürlü yalanları söylüyorlar ve bundan ayrı 2 ay 3 ay gider dediği 1 gün gitmiyor sürekli red yiyor ve haklıymış gibi hakaretlerde bulundular lütfen yardımcı olun böyle satış yaparak herkesin canını yakmasınlar.

Ekli dosyalar

• 1 .jpg
    1 .jpg
    196.9 KB · Görüntüleme: 28
  • 2.jpg
    2.jpg
    91.9 KB · Görüntüleme: 26
  • 3.jpg
    3.jpg
    163.6 KB · Görüntüleme: 22
  • 4.jpg
    4.jpg
    80.8 KB · Görüntüleme: 17
  • 5.jpg
    5.jpg
    144.8 KB · Görüntüleme: 17
  • 6.jpg
    6.jpg
    157 KB · Görüntüleme: 16
  • 7.jpg
    7.jpg
    148.1 KB · Görüntüleme: 31

Zafiyetsiz

KALICI AFK
Rating - 100%
selamın aleyküm öncelikle ben bu LEON telegram adı @cuksuz olan arkadaşdan proxy aliyorum 100 tl verip ve bana 1 adet proxy veriyor sonradan proxyde 1 hesap düşünce 2 hesapı çekmiyor proxy duruyor yani otomatik olacağına manuel gibi farzetin neyse ben anlatiyorum arkadaşa böyle böyle sorun var önce diyor ki senin hostunda sorun var hostu da proxyle beraber aldım LEON dan ona rağmen nasıl hostta sorun buldu anlayamadım ç:d neyse sonradan sıkıntıyı görüyor başka proxyatiyor ve o proxyde de aynı sorunları yaşiyorum sonra bana sc lazım oluyor ve LEON arkadaşımıza sc soruyorum FUWK4N adlı arkadaşına yönlendiyor arkadaş sc yi güzelce satiyor 250 tl ye LEON dan aldığım proxyi ekliyorum sorun çıkyor sonradan FUWK4N arkadaşımızdan proxy satın aliyorum ve çok garip şekilde LEON dan aldığım proxyleri bana atiyor zaten konuşma ss leri de fotoğraflarda mevcut paramı iade etmemek için hertürlü yalanları söylüyorlar ve bundan ayrı 2 ay 3 ay gider dediği 1 gün gitmiyor sürekli red yiyor ve haklıymış gibi hakaretlerde bulundular lütfen yardımcı olun böyle satış yaparak herkesin canını yakmasınlar.
@Lastromance @SkullZ @fuwk4n

Rating - 0%
FUWK4N ARKADAŞIMA PROXY İÇİN 100 TL DAHA VERDİM YANİ AYNI PROXYE 100 TL DAHA VERDİM ŞAKA GİBİ GÜZELCE TOKATLADILAR TOPLAMDA 450 TL PARAMI ALDILAR ADMİNLERİN YARDIMINA İHTİCAIM VAR

Rating - 0%
proxy sağlamdır bu arkadasa hem sc hem proxy sattım scde de proxydede en ufak sıkıntı yok adminlerle test edebliriz arkadasın kullanıdıgı sunucu kaynaklı sorun var ben her türlü testide saglayabilirim .d

Rating - 0%
sonra fuwk4n den aldım proxyi oda 2 proxy verdi ikiside leondan aldığım proxyler

Rating - 0%
adminlerle beraber checkleyip proxy ip sorgulatmayı bılıorlarlasada mobıl oldugunu ip süreklli değiştini ve nerden aldıgımın dekont ve tum kanıtlarıda war herhangı bır sorun yok proxyde

Rating - 0%
babacım adamla ortaksın aynı ürüne ben niye 2 defa para veriyorum herkesi böyle mi tokatliyorsunuz

Rating - 0%
100 200 tl için maynuma döndünüz yazık size paran yoksa söyle bi 500 daha atiyim fakir maymunlar sizi

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
@fuwk4n lütfen scripti ve patlak olmadığını iddia ettiğin 10 proxyi @Lastromance adlı admine gönderir misin? Test olayından sonra tekrar açıklama yapılacak, durum gerçekliğe kavuşacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,513Konular
3,268,865Mesajlar
315,318Kullanıcılar
burakkanSon Üye
Üst Alt