Alım Gece vuran taklit methodu alınacaktır

zhugenu

SOYTARI
Rating - 0%
Gece vuran ve bekletmeyen taklit methodu aramaktayım. Eğer mümkün ise shop gerektirmeyen . Bütün sanala pub edilmiş methodlardan satın almamak için ESC üzerinden bir veya iki hesap üzerinde deneyerek satın alacağım ( ESC ücreti tarafıma aittir ) Telegram üzerinden doğrudan ulaşabilirsiniz

zhugenu

SOYTARI
Rating - 0%
Method için iletişime geçen arkadaşlar, lütfen yazmasını biliyor ise öyle yazsın. Soru soruyorum, niye soruyorsun diye cevap alıyorum. Saat kaç ile kaç arası çalışıyor ve ortalama ne kadar sürüyor diye soruyorum, '' 1 '' '' 2 '' diye cevap alıyorum. Sorduğum sorunun cevabını veremeyecek, hatta kendini düzgün bir şekilde ifade etmekte zorlanan insanlar lütfen yazmasın.

Söz konusu sattığınız şeyin fiyatı değil. Sattığınız şeyi doğru düzgün anlatamamanız. ( Methodu anlatmasını değil, methodun işlediği saatler ve ortalama kapanma süresi hakkında )

zhugenu

SOYTARI
Rating - 0%
Ne faites pas un blanc, je ne fais pas
Bir türk forumunda fransızca çeviri kullanarak cevap vermenin mantığı nedir? Hayır az önce seninle konuştum ve sen türkçeyi bile doğru düzgün idrak edemeyen bir bireysin. Bunu seni ezmek veya aşağılamak için söylemiyorum fakat kendi konuma yaptığım yorumda üstü kapalı bir şekilde senden bahsediyorum ve seni ezmek veya aşağılamak istemediğim için ismini veya kullanıcı adından bahsetmiyorum. Sen de gelip fransızca boş yapma diyorsun. Umarım bir daha bana yazarsan konuşmaları silmezsin ve bende o konuşmaların ekran görüntüsünü buraya eklerim. İyi geceler

131,600Konular
3,269,609Mesajlar
315,545Kullanıcılar
TAGxONLYSon Üye
Üst Alt