Gelde oku :/ (1 Viewer)

Joined
Jun 15, 2022
Credits
50
Öncelikle selamun aleyküm. Aranızdan biriyim ve hiçbir zaman kim olduğumu bilmeyeceksiniz. (Adminler dışında) bunları yazmamın tek sebebi içimi dökmek. Hesaptan postu paylaşıp logout atacağım ve aslında kim olduğumu bilmeyeceksiniz. Yani anlayacağınız duyar kasmak da değil amacım. İsterseniz okamayabilirsiniz. Nerden başlasam bilmiyorum, o kadar çok şey var ki, anlatmak istediğim o kadar şey var ki… içime atıp yıllarca cefasını çektiğim binlerce sorun, binlerce sıkıntı. Beni bitiren belki de bunlardı, belki de içime atmam dı tek sebebi. Nihayetinde çok as bir kısmını şimdi sizlere dökeceğim.

Dönelim o halde eskiye;

2. Sınıfa başlamıştım, o yaşıma kadar hayatımda kötü giden birşey yoktu, belki de ben görmüyordum, belki de ben herşeyi iyi görüyordum. Çocuktum daha neyin ne olduğunu bilmiyordum. Bir gün okuldan eve geldim o zaman annemin babası (dedem) ile kalıyoruz. Evde bir gürültü vardı, gittim dedemin odasına ve gördüğüm tek şey dedemin anneanneme tokat atması ve kafasının ranza demirine girmesiydi. Çocuktum korktum, çok korktum. Allah rahmet eylesin çok iyi kadındı hatırladığım kadarı ile . İşte psikoloji bozukluğumun ilk evresi böyle başlamıştı. Çok zordur karşında can çekişen bir beden görmek…
Dedem olacak itin annemi yıllarca tecavüz ettiğini 17 yaşında öğrendim ve o zaman o adam ölmüştü :) bu adam cezaevine bile girmemişti… neyse kısa keseceğim burayı.

Olaydan iki sene geçti yine bir okul bitimi evime gittim, annemle babamın bağırışlarını duydum ve aklıma o kara gün geldi. Sırf o gün aynı şeyi görmemek için 1 kutu ilaç içip intihar ettim ben. Sırf annemi o halde görmemek için. Paikolojim altüsttü, rüyalarıma giriyordu, bunu da kaldıramazdım. Hastaneye kaldırıldım vs vs 1 hafta sonra annem ile babam ayrıldı. İlkokul ve ortaokul da toplam 7 tane okul değiştirdim, babamdan kaçıyorduk aslında :’) o da anneme aynısını yapacak diye geceleri uyumuyor, babam gelirse diye annemi koruyordum kendi çapımda. Daha 10 yaşındaydım oysa ki… 4 kardeşim den (2 si kız, ikiz) ben ve erkek kardeşim 2012 senesinde anneme, 2 kız kardeşim babama velayet davası ile verildi. Şuanda kız kardeşlerimden biri bizimle, diğeri babamla kalmaya devam ediyor. Büyüdüm bir şekilde geldim 19 lu yaşlara, dertler hiç bitmiyor aslında sadece şekil değiştiriyor. Allah herkesin derdine derman versin inşallah. Anlatacak çok şey var ama yazıya dökecek yürek yok. Logout atıyorum, herkese iyi forumlar.
 
Last edited by a moderator:
Joined
Dec 15, 2020
Credits
2,933
Bende benim derdim çok diyordum kardeşim benim Allah yar ve yardımcın olsun dualarım seninle umarım güzel bir hayatın olur kendine dikkat et fazla tavsiye verebileceğim bir şey yok bu yaşa kadar gelmişsin demekki duygusal olarak çok güçlü bir insansın böyle olmaya devam et diyeceklerim bu kadar
 
Joined
Dec 25, 2018
Credits
0
Zor olaylar yaşamışsın, bir çocuk olarak kaldırılması çok zor olaylar.
Sana şunu demek isterim, bir psikoterapi süreci iyi gelebilir.
Ek olarak benim kişisel görüşüm, asla başın eğil olmasın unutma sen pes ettikçe o tarz kötü niyetli insanlar hep üzerine geleceklerdir.
İyi akşamlar. Sebep farketmeksizin özelden ulaşabilirsin dostum.
 

Users who are viewing this thread

Top