Haber Geleceğe gittiğini iddia eden Alexander Smith (1 Viewer)

Joined
May 15, 2020
Credits
2,873
Rating - 100%
Zamanda yolculuk yapabildiği iddiasında bulunan Alexander Smith, CIA görevi kapsamında 2118 yılına gittiğini ve bu yıldan bir fotoğraf karesi getirdiğini iddia etti.

gelecek.png


Habertürk’ün aktardığına göre, dünya basınında zaman zaman adı geçen Smith, 1981'de CIA tarafından ‘çok gizli’ bir görev için geleceğe gönderildiğini ve bu görevde bir de fotoğraf çektiğini söyledi.

Görev için 1981 yılından beri seyahat ettiğini ileri süren yaşlı adam, gelecekte dünyanın nasıl göründüğünü videosunda anlattı.

21 yüzyılın ortalarında uzaylılar bizi ziyaret ediyor, Dünya'ya gelen akıllı dünya dışı varlıklar var. Aslında halka açıklanmadan çok önce dünya dışı varlıklarla temas var. Uzaylılar aramızda yaşamıyor ama zaman zaman bizi ziyaret ediyorlar" diye ekleyen Smith, dünyaya yönelik birçok tehdidin var olduğunu savundu.

Smith bir başka iddiasında 3. Dünya Savaşı'nın Kuzey Kore ve Amerika Birleşik Devletleri arasında çıkacağını ve bu savaştan sonra dünyanın daha yaşanılabilir bir yer haline geleceğini belirtti.

Dünyayı tehlikeye atan unsurlardan bahseden Smith "Bildiğimiz kadarıyla insanlık için bir numaralı tehdit küresel ısınma, yükselen deniz seviyesi ve atmosferimizdeki karbondioksit artışıdır" dedi.​
 

Users who are viewing this thread

Top