Genel Chat Problemi ve Chat Önerisi

Selamlar, chat'ın bölümleri ayrılmasını öneriyorum/talep ediyorum. Chatte sürekli instagram sohbetleri dönüyor. Önerim: Yardım Chat'ı açılabilir veyahut chatte yardım istemek...

Selamlar, chat'ın bölümleri ayrılmasını öneriyorum/talep ediyorum.

Chatte sürekli instagram sohbetleri dönüyor. Önerim: Yardım Chat'ı açılabilir veyahut chatte yardım istemek yasak olabilir ( yardım merkezi adlı kategorimiz var ne de olsa. Ya da instagram yardım diye kategori açabiliriz )

Bir de gif olayı için bi önerim var. Bazen chatte gif spamı olabiliyor. Chat'e gif atma süresini 2 dakikaya v.s. çıkarabilirsek gerçekten iyi olur. İyi/kötü eleştirilerinizi bekliyorum. Teşekkürler saygılarımla...
-İntel-

Chatte sürekli instagram sohbetleri dönüyor. Önerim: Yardım Chat'ı açılabilir veyahut chatte yardım istemek yasak olabilir ( yardım merkezi adlı kategorimiz var ne de olsa. Ya da instagram yardım diye kategori açabiliriz )

Bir de gif olayı için bi önerim var. Bazen chatte gif spamı olabiliyor. Chat'e gif atma süresini 2 dakikaya v.s. çıkarabilirsek gerçekten iyi olur. İyi/kötü eleştirilerinizi bekliyorum. Teşekkürler saygılarımla...
-İntel-
SOSYAL MEDYA YARDIM kategorisi mevcut.

-İntel-
Aynen

131,672Konular
3,270,246Mesajlar
315,730Kullanıcılar
ahmetikosSon Üye
Üst Alt