gerçekten varmı (1 Viewer)

Joined
Nov 10, 2018
Credits
0
Rating - 0%
arkadaşlar şu instagramda 1 tane hesap var yani onu bi şekilde kod kurarak hackeme yokmu hep sosyal mühendislik ile var artık bu devir sosyal mühendislik yemiyo anlıyolar hemen engel atıyolar ne kadar gerçekçi olursa olsun yemiyo linux yada ubuntu ile uzaktan hackleme yokmu?
 
Joined
Oct 26, 2017
Credits
0
Rating - 0%
Sen kendin yaratacaksın sistemini... bir hacker senin dediğin gibi bir yöntemi biliyorsa seninle paylaşmaz bu bilgiyi. Çünkü hep kullandığı yöntemin fixleneceğini düşünür. Phishing saldırısı diyip geçme... çeşit çeşit phishing saldırı yöntemleri var. Sen kalkıp piyasadaki normal scriptlerle iş yapmaya kalkarsan
Ozaman pek de başarılı olamazsın. Artık phishing saldırıları ile 2 adımlı doğrulamaları bile geçiyorsun.
Şayet benim kullandığım yöntem var.kurban kullanıcı adını ve şifresini yazdıktan sonra hem şifresi geliyor hemde cookiesleri. Yani şifresini yazmadan cookieslerle bile hesaba giriş yqpabiliyorsun. Benim açtığım konular arasında var. Outlook twitter facebook amazon redit linkedin gibi sosyal medya ptatformlarının 2 adımlı doğrulamasını geçebiliyorsun. Ben biraz uğraştım aynısını instagram için yaptım. Sende uğraş sonunda yaparsın. Ben 100. Denemem de nerdeyse bunu yaptım. Snde deneyerek ve bozarak bu işi yapabilirsin. Zamanı geldiğinde belki instagram için 2 adımlı doğrulamaları da geçmeye yarayan scriptin kodlarını paylaşırım. Fakat şuanda kimseyle paylaşmaya niyetim yoktur.
 

Users who are viewing this thread

Top