Gerçek Hacker ?

Merhaba Dostlar ben yıllardır çalışmalar yapıyorum ama bir yere gelemedim size bir sorum olacak bu hayatta herşeyin bir tekniği ve mantığı var hane birşeyi öğrenmek için...

Merhaba Dostlar ben yıllardır çalışmalar yapıyorum ama bir yere gelemedim
size bir sorum olacak bu hayatta herşeyin bir tekniği ve mantığı var hane birşeyi öğrenmek için mantığını kavrarsınya peki hackerlığı nasıl kavrarsın
birşeyi hacklemek istersin ama bir 2 açık birilsin o sitede o açıklar yok ve uzman birisi geliyor hemen hackliyor yani sıkıldım artık şu
direk açıkları kullanmaktan yani demek istediğim şu kendim açık üretmek mesela veya kendim açığı kullanışlı hale getirmek istiyorum

kısa ve öz olsun varmı derdime derman ?

discord : mertoh24#9599
telegram : @axroix

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
hacker olmanın bir sürü alt dalı vardır belli konularda uzlaşırsın ya da hayatını bu işe verip her konuda tecrüben olur örnek verecek olursak web güvenliğiyle ilgilenen bir white-hat hacker veya carding yapan bir blackhat hacker

Kısa ve öz program dili bileceksin nasıl türkçeyi biliyorsan ben yanlış bir kelime söylediğimde veya yazdığımda dersin ki burada yanlış yazdın dersin mesala program da öyle yanlış yazılmış sızdırılabilir olayları tak diye görebiliyorlar yazılma dilini bildikleri için buna da halk dilinde "açık" diyoruz. Bu açıklara sızıp iyi veya kötü kullanması farketmeksizin bu açıkları bulanlarada HACKER deniyor. En kısa böyle açıklayabilirdim herhalde.

131,936Konular
3,272,814Mesajlar
316,592Kullanıcılar
and3aSon Üye
Üst Alt