Gereksiz Konular Hakkında

Gezgin gelmiş konu açıyor, örnek hesap kapatma konusu sözde method! Açtığı konu şu şekilde; evet arkadaşlar kapatacağımız hesaba 10 bin tane nefret 10 bin tane spam basın...

Gezgin gelmiş konu açıyor, örnek hesap kapatma konusu sözde method! Açtığı konu şu şekilde; evet arkadaşlar kapatacağımız hesaba 10 bin tane nefret 10 bin tane spam basın kapanır.
Sadece bu değil, adam 100 kere paylaşılan konuyu geliyor yeniden açıyor. Hemen örneğini verelim; instagram istediğin kullanıcı adını al, r10'da paylaşılan 2018'deki konuyu alıp direk kopyalayıp paylaşmış, attığı form linki çalışmıyor bile...
Bunun gibi aptallara karşı önlem alınmalı, gidip de reportladığımızda adminler diyor ki paylaşılan linki atın. Yahu, işim gücüm yok gidip onu mu bulacağım.
Kısacası ortalıkta çok aptal dolaşıyor bunlara karşı önlem alınması gerekiyor.
Vesselam...

Birlik olup, prim vermeyerek prim verenleri de çekip onlara gerçekleri göstererek kısacası bilinçlenip, insanları da bilinçlendirerek önlem alabiliriz. Başka türlüsü olmaz zaten. Adminler forumu kapatsa bile onlar hala mal olarak kalacak.

Gezgin gelmiş konu açıyor, örnek hesap kapatma konusu sözde method! Açtığı konu şu şekilde; evet arkadaşlar kapatacağımız hesaba 10 bin tane nefret 10 bin tane spam basın kapanır.
Sadece bu değil, adam 100 kere paylaşılan konuyu geliyor yeniden açıyor. Hemen örneğini verelim; instagram istediğin kullanıcı adını al, r10'da paylaşılan 2018'deki konuyu alıp direk kopyalayıp paylaşmış, attığı form linki çalışmıyor bile...
Bunun gibi aptallara karşı önlem alınmalı, gidip de reportladığımızda adminler diyor ki paylaşılan linki atın. Yahu, işim gücüm yok gidip onu mu bulacağım.
Kısacası ortalıkta çok aptal dolaşıyor bunlara karşı önlem alınması gerekiyor.
Vesselam...
+ da mal olan insan gene mal değişmez

Forum var olduğu sürece böyle insanlar olucak tuhaf olan şudur ki 10 kere açılan konuyu bi 100 kere daha aç gene tutuyor. Sırf tutmasın diye instagram veya sosyal medya ile ilgili konu okumuyorum ve açmıyorum. Web konuları tutarsa forumun seviyesi de artar

İlk olarak konu paylaşıldıysa linki de doğal olarak istenir. O zaman birisi gitsin popüler konuyu daha önce açıldı diyip şikayet etsin ve işim gücüm yok link mi bulacağım desin yönetim de konuyu kanıtsız kaldırsın, olur mu böyle bir şey? Bazen siz link bırakmasanız bile başlıktır, içeriktir, şudur budur aratıp bulunuyor ama örneğin 100 konudan 50 si bulunuyor. İkinci olarak o bahsettiğin tipler o kadar fazlaki önüne nasıl geçilir veya geçilecek mi bilmiyorum.

önüne geçilebilir yönetimin çalışmasına bağlı olarak ama onun için de hepsinin 7/24 aktif olması lazım ki öyle bir şey de olanaksız.
referans sistemine geçilirse bu tipler yine bitmeyecektir ama azalacaktır.
bunlar virüsten daha hızlı yayılıp, dolardan daha fazla yükselen elemanlar soyları tükenmez. kesin ve kökten bir çözümü yok anlayacağın.

131,684Konular
3,270,344Mesajlar
315,880Kullanıcılar
kroxlycodeSon Üye
Üst Alt