Gezginlere chat kapatılsın

Gezginlere chat kapatılsın son günlerde chatde kendini komik sanan aptallar chati oldukça kirletiyor buda forumun huzurunu bozuyor Gezginlere chatin kapatılmasını istiyorum...

GEZGİNLERE CHAT KAPATILMALIMIDIR

• Kullanılan toplam oy
    47
Gezginlere chat kapatılsın son günlerde chatde kendini komik sanan aptallar chati oldukça kirletiyor buda forumun huzurunu bozuyor Gezginlere chatin kapatılmasını istiyorum katılanlar anketden oy kullansın
10 kişiden 7 si yapıyorsa, 3 ü buna katlanmak zorunda mı bro? Sürekli forumda aktif olan birinin yetkisi olsa ve saçma şeyler yazanlara timeout/perma ban tarzı şeyler yapılsa daha iyi olmaz mı?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Gezginlere chat kapatılsın son günlerde chatde kendini komik sanan aptallar chati oldukça kirletiyor buda forumun huzurunu bozuyor Gezginlere chatin kapatılmasını istiyorum katılanlar anketden oy kullansın
gezginlere chat kapatılmasa bile 1 dakikada 1 kere yazabilsinler en azından kaç defa gezginlerin kışkırtması sonucu kaç kişi ban yedi çözümü gezginlerin mesaj süresinin kısıtlanması olmalı . gezginlere chat kapatıldığında chat ölüyor öyle de olmuyor böyle de fikrim bu. @Mectruy

Chatin aktifliği açısından kötü olacaktır, 1 kere yasaklandı ve aktifliğin üstündeki etkisini gördük. Her ay bu tarz konular açmaya gerek yok, görmezden gelin 1-2 seneye olgunlaşacaklardır.

Report atan da ayrı bir aptal. Herkesi savundum ben orda. @Stella Yi bile savundum adam herkese sovdu. Report atanin anasına bacisina sövulmesi hoş bir durum sanırım. Bu forum bu günden sonra benim için bitmiştir. Belki ara sıra bakar çıkarım onun haricinde @x0x0 istersen hesaba perma atabilirsin sen seviyorsun haksız banları. Iyi geceler
Çok özlicez 😘

Report atan da ayrı bir aptal. Herkesi savundum ben orda. @Stella Yi bile savundum adam herkese sovdu. Report atanin anasına bacisina sövulmesi hoş bir durum sanırım. Bu forum bu günden sonra benim için bitmiştir. Belki ara sıra bakar çıkarım onun haricinde @x0x0 istersen hesaba perma atabilirsin sen seviyorsun haksız banları. Iyi geceler
Aga fazla taktık adamı yanan sen oldun keşke engel olabilseydim, kendine iyi bak dostum...

Kapatılması zor olsa bile gezginlere kısıtlama getirilebilir ard arda küfür splamlamaları en büyük örneğidir, dakika da 1 mesaj gayet yeterli bence de tabii adminlere bağlı herşey...

@Mectruy @Nobody reisler "gezginlere chat kapatılmasa bile 1 dakikada 1 kere yazabilsinler en azından kaç defa gezginlerin kışkırtması sonucu kaç kişi ban yedi çözümü gezginlerin mesaj süresinin kısıtlanması olmalı . gezginlere chat kapatıldığında chat ölüyor öyle de olmuyor böyle de fikrim bu. @Mectruy" böyle bi fikir belirttim daha uygun gibi en azından kapatılmasına engel

En son kapatıldığında 3 - 5 ayakci kalmıştı sadece . Aktiflik gider . Chatte soru soramayınca sürekli konu açanlar olur

Yüksek rütbeli üyeler gezginlere
chat banı verebilse daha iyi olur

bu konu defalarca gündeme geldi forum açıldığından beri belki 500. şikayet bu çee
forum gezginler sayesinde dönüyor diyebiliriz. bir kaç hafta önce kapatıldı hem çetteki hem forumdaki aktiflik düştü. çette benim anama bacıma sövüyor vs. diyenler de şahsı önce raporlayıp sonra engelleyebilir ve sorun ortadan kalkmış olur. onlara ban da yaramaz nasihatta. nasıl olsa eşeğe altın semer vurmuşlar eşek yine eşek. kapatılırsa forumdaki aktiflik düşer dostum. çetteki ortam sarıyor. çoğu üye sırf çetteki ortam yüzünden bile kalıyor yani çee verdiğin önerinin olacağını sanmam ve şahsen kapanmasını da istemem.

Bir iki senedir bu forumda kayıtlıyım. Konu paylaşmadığım sebebiyle rütbem de yok tamam birkaç ahlaksız bulunuyor ama onlar yüzünden de tüm gezginleri kısıtlamak mantıklı gelmiyor bana. Bilmem siz nasıl düşünürsünüz ama benim görüşüm bu yönde.

133,155Konular
3,281,141Mesajlar
318,659Kullanıcılar
kaichenSon Üye
Üst Alt