Gizli Tarayıcı; inVisibleTab Yayında! Anonim ve Reklam Engelleyicili!

Selamlar SpyHackerz ailesi, herkese iyi forumlar ve hayırlı geceler. Bugün sizlere, tam da doğum günüm olan 6 Mart'ta çıkan, mobil dünyada "izlenmek istemeyenler" için...

Selamlar SpyHackerz ailesi, herkese iyi forumlar ve hayırlı geceler.

Bugün sizlere, tam da doğum günüm olan 6 Mart'ta çıkan, mobil dünyada "izlenmek istemeyenler" için geliştirdiğim yerli projem inVisibleTab'ı paylaşıyorum.

Forumdaki herkes biliyor ki; dev şirketlerin ve servis sağlayıcıların bizi adım adım takip etmesi, verilerimizi işlemesi artık can sıkıcı bir boyutta. Klasik tarayıcıların "gizli sekmeleri" sadece geçmişi tutmaz ama parmak izimizi (fingerprint) her yere bırakır. Ben de buna bir tepki olarak, günlük kullanımda mahremiyeti koruyan bir anonim tarayıcı inşa ettim.

Uygulamada, Chrome'un dinozoruna ve bizi sürekli "yöneten" algoritmalara atıfta bulunan "Dino Ayda" bölümü var. Chrome 'da çöllerde gezen dinoyu tutup aya götürdüm ve eğlenceli bir oyun kısmı yaparak Chrome 'a atıfta(dissde diyebiliriz) bulundum.

Tor Browser vs inVisibleTab: Neden Kullanmalısın?

Açık konuşalım; hiçbir şey bir Tor Browser kadar anonimlik sağlayamaz. Ancak Tor'un o aşırı yavaş, katmanlı yapısı günlük sörf ve hızlı gezinme için bazen işkenceye dönüşüyor.

• Hız ve Performans: inVisibleTab, Tor gibi ağ trafiğini 3 katmana bölüp interneti kağnı hızına düşürmez. Günlük kullanımda ihtiyacınız olan o hızlı tarayıcı deneyimini, yüksek gizlilik standartlarıyla birleştirir.
  • Adblock & Reklam Engelleyici: Sisteme entegre adblock altyapısı sayesinde web sitelerindeki tüm takipçileri ve reklamları temizler. Özellikle Youtube reklam engelleyici özelliği sayesinde videoları hiçbir iz bırakmadan ve bölmeden izlemenizi sağlar.
  • Anti-Forensics (Otomatik Temizlik): Uygulamadan çıktığınız an tüm çerezler, sekmeler ve cache verileri kalıcı olarak silinir. Cihazda fiziksel bir iz bırakmayan gerçek bir gizli tarayıcı mantığıyla çalışır.
  • Güvenlik Analiz Aracı: Karşınıza çıkan şüpheli bir linkin (phishing/kimlik avı) ne olduğunu anlamanız için; SSL, DNS ve IP verilerini ve kendine özel algoritmasıyla adresi anlık tarayıp size risk raporu sunar.
  • User-Agent Değiştirici: Cihaz modelinizi maskeleyerek sitelerin sizi parmak iziyle (fingerprinting) tanımasını zorlaştırır.

Maksimum Gizlilik İçin Tavsiye

inVisibleTab'ı sağlam bir VPN ile kombinlediğinizde, Tor'un o hantallığına katlanmadan çok yüksek bir gizlilik ve anonimlik seviyesine ulaşırsınız. Günlük operasyonlarınızda ve sörfünüzde ana tarayıcınız olmaya aday bir anonim tarayıcı dır.

Destekleriniz İçin

Uygulamayı indirip süzgecinizden geçirmenizi, eksikleri ve "şu özellik de olsa tadından yenmez" dediğiniz noktaları belirtmenizi bekliyorum. Algoritma için Play Store üzerinden vereceğiniz 5 yıldız benim için en güzel (geçmiş)doğum günü hediyesi olur.

Google Play Store Link: Gizli Tarayıcı inVisibleTab İndir

Sorularınızı ve teknik eleştirilerinizi bekliyorum. İyi forumlar!

131,810Konular
3,271,592Mesajlar
316,263Kullanıcılar
Üst Alt