AMATÖR 
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
AMATÖR :)
Kötü Oldu Biraz ama BidahakineTam gök-börü ya layık
ben painte çöp adam bile çizemiyom :dKötü Oldu Biraz ama Bidahakine![]()
Aynı bensin qnqben painte çöp adam bile çizemiyom :d
H.o kardeşim :dAynı bensin qnq
Edit : elit üye olmuşum alırım Bi H.o
Yazıyı tam ayarliyamadimGeliştirilebilir , eline sağlık![]()
AfferimBi an göt boru diye okudum
Network bilgin olunca hacker mı olunuyor lan laflara bak şunun. Zamanında bilenler bilir. İcraatlar da ortada zaten kaybolBanla beni banla anlaşıldı sizin taktiğiniz başkasına lamer demeyi bilirsiniz ama icraatta gelince tık yok. Eminim "DSL Nedir? Ve DSL Router'ine Nasıl MITM Uygulanır " gibi basit bir soru sorsam bilemezsiniz. Bu dedikleriniz "AYT Lamerdir" sözlerini de bizim foruma gelip söylemeye de cesaretiniz yok. O zaman BANLA BENİ!
BANLA!
Edit: Senin yetkin yok herhalde @Gök-Börü aktif olunca banlar beni inşallah...(Tüm mesajlarımı, hesabımı da silsin. Üyelerde gözükmeyeyim.)
Banla beni banla anlaşıldı sizin taktiğiniz başkasına lamer demeyi bilirsiniz ama icraatta gelince tık yok. Eminim "DSL Nedir? Ve DSL Router'ine Nasıl MITM Uygulanır " gibi basit bir soru sorsam bilemezsiniz. Bu dedikleriniz "AYT Lamerdir" sözlerini de bizim foruma gelip söylemeye de cesaretiniz yok. O zaman BANLA BENİ!
BANLA!
Edit: Senin yetkin yok herhalde @Gök-Börü aktif olunca banlar beni inşallah...(Tüm mesajlarımı, hesabımı da silsin. Üyelerde gözükmeyeyim.)