Google Redirect Backlink Alarak Domain Otoritesi Yükseltme (1 Viewer)

Selamlar bir dönem ücretli da/pa yükseltme hizmeti çok popülerdi. Sitelerinizi değerli gösterip footer/tanıtım yazısı satışınızı arttırmak için bu taktiği kullanabilirsiniz...

Selamlar bir dönem ücretli da/pa yükseltme hizmeti çok popülerdi. Sitelerinizi değerli gösterip footer/tanıtım yazısı satışınızı arttırmak için bu taktiği kullanabilirsiniz.

https://nimtools.com/google-backlink-generator bu siteye girip alan adınızı yazıp submit yapıyorsunuz.

Linkler oluşmaya başlıyor 50-60 adet link oluştuktan sonra bu linkleri news kaydı olan yani index kolaylıkla alabilecek bir sitenin footerına veya yazısına/alt sayfasına gömüyorsunuz.

Linkler indexlendikçe Moz tarafında alan adınız değer kazanacak ve sitenizin DA/PA değerleri yükselecektir.

Bunu bilmiyordum yani Google ın oluşturduğu linki ben bir siteye koyarsam bu dofollow görevi mi görür ?
hocam bunu yapmayın, google artık bu linklerin backlink bazında kullanılmasını istemiyor. Spam puanınız birgünde yükselirse, o sıralamalarınızı kaybettiğinizde geri getirmesi nekadar fazla zaman alır düşünüyor musunuz ?

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,373Konular
3,281,878Mesajlar
320,547Kullanıcılar
YewSon Üye
Üst Alt