Yardım gr3enox sorunu yardım edin lütfen (1 Viewer)

Arkadaşlar merhaba, ben programa en basit index.php?id= diye dork yazıp sql seçiyorum start diyorum 2-3 saniye arar gibi yapıyor hiç sonuç bulmuyor bi çok versionu denedim...

Arkadaşlar merhaba,

ben programa en basit index.php?id= diye dork yazıp sql seçiyorum start diyorum 2-3 saniye arar gibi yapıyor hiç sonuç bulmuyor bi çok versionu denedim aynı neden olabilir

Ekli dosyalar

• ekran.jpg
    ekran.jpg
    208.9 KB · Görüntüleme: 7
Arkadaşlar merhaba,

ben programa en basit index.php?id= diye dork yazıp sql seçiyorum start diyorum 2-3 saniye arar gibi yapıyor hiç sonuç bulmuyor bi çok versionu denedim aynı neden olabilir
En son 2016 da yapıyordum bunu yaşıyor mu bu program hala 😄 kanka sende bunu niye kullanıyorsun kali linux kur ordan yap orası daha geniş

kaldı tabi dostum hala yapılıyor. sen kali üzerinden nasıl yapıyorsun
Kanka şimdiki kaliyo bilmiyorum ama youtubede çok videosu vardı en son pc dünyasını izliyordum ondan öğreniyordum birçok şeyi ve bilim teknoloji üniversitesi vs bunlars bak yabancı kaynaklara bak vs vs öğrenirsin sadece çaba lazım ama bence ilk önce birşeyi nasıl yapmayı öğrenmelisin çünkü bir yapının nasıl yapıldığını bilirsen en iyi yıkmayı da sen bilirsin yani yazılım öğren kısaca programlama dilleri öğren html CSS +c vs

Kanka şimdiki kaliyo bilmiyorum ama youtubede çok videosu vardı en son pc dünyasını izliyordum ondan öğreniyordum birçok şeyi ve bilim teknoloji üniversitesi vs bunlars bak yabancı kaynaklara bak vs vs öğrenirsin sadece çaba lazım ama bence ilk önce birşeyi nasıl yapmayı öğrenmelisin çünkü bir yapının nasıl yapıldığını bilirsen en iyi yıkmayı da sen bilirsin yani yazılım öğren kısaca programlama dilleri öğren html CSS +c vs
kanka ben bugün başlamadım zaten ama merak ettim sadece bilmediğim bir yöntemmi var linux üzerinde.

ben sql map - sql dumper - safe3 vs hepsiyle bir arada çalışıyorum. ama bu aradığım programda direk dork taratabiliyoruz diye araştırıyorum

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,413Konular
3,281,579Mesajlar
320,899Kullanıcılar
chungnamkyuuSon Üye
Üst Alt