Griffin Denen 17 lik Hırsız Velet İfşa

Bu gördüğünüz kahpe evladı rastgele rat atığım bir arkadaşının telefonundan alınmıştır tüm bilgileriyle fbi cia interpol gibi uluslararası siber suç kurumlarına tüm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gördüğünüz kahpe evladı rastgele rat atığım bir arkadaşının telefonundan alınmıştır tüm bilgileriyle fbi cia interpol gibi uluslararası siber suç kurumlarına tüm ayrıntılarıyla gönderilmiştir insanların cc lerini kullanmak nedir göreceksin 2 3 defa hacklenmiş eski üyelerinin çoğu gitmiş olduğu şimdiki ortamın velet kaynadığı yere 80 tl vermek en büyük ahmaklıktır tekradan üyeliği olan terketsin ip adresleriniz kayıt altında ve siber tarafından yakın takiptedir, çok yakında siteleri domain ban yiyecektir örnekte gördüğünüz gibi http://toctep.com ayrıca buradan da https://complaint.ic3.gov/default.aspx? report edilmiştir gerekli kurumlara.

Şimdi gelelim bu 17 yaşındaki hırsız veledin bilgileri adres ve resimlerine
ikamet:İstanbul/Avcılar
Gerçek ismi:Özgür

şimdi bakın bu kahpe evladının tipine
JVkJz5.jpg

4pqoV7.png

Edit:Resimler iletişimde olduğu bir arkadaşının telefonuna %100 fud gizlenen farkına varılmayan özel bir rat atılarak alınmıştır.

çok fazla yaşamayacaksın boyundan büyük işlere kalkmanın ne oduğunu göreceksin sanal aleme ibret olsun.

Kalk siktir git aq : D ben cc ciyim diye geziyosun salak herif sen yapınca suç değil başkası yapıncamı suç lamer : D benim telefonuma da atsana o ratından

sen aptalsın , malsın. eşi benzeri görülmemiş bir gerizekalısın. bak spya 2 3 haftada bir girerim bizimkiler attı diye giriyorum sırf. hangi ss veya video uygulaması abone ol diye buton çıkartsın? 19 dakikalık videodan ss alınmış. Allah seni yok etsin gerçekten ne desem bilemedim. bebeyi tanımıyorum ama iyi keklemiş sen gibi malı

sen aptalsın , malsın. eşi benzeri görülmemiş bir gerizekalısın. bak spya 2 3 haftada bir girerim bizimkiler attı diye giriyorum sırf. hangi ss veya video uygulaması abone ol diye buton çıkartsın? 19 dakikalık videodan ss alınmış. Allah seni yok etsin gerçekten ne desem bilemedim. bebeyi tanımıyorum ama iyi keklemiş sen gibi malı

önce sözlerini aynı sana iletiyorum boş insan
kendisine atım bu resmi tehdit de ettim kabul eti nikini bile değiştirdi g*t korkusundan şimdiki nicki COLDER farkındaysan,
bir sıkıntın varsa pm den ilet bana şimdi kaybol!

ordaki 19.50 mesaji gönderme saati ahmetcim puuamk:

@mr.krblt
5506ec83074.jpeg

Gerekeni yaparsin hocam. Ayda yilda bir girdigim forumda boyle bebelerle ugrasmak istemiyorum

peki bu dediklerine ne diyeceksin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,800Konular
3,271,476Mesajlar
316,225Kullanıcılar
brrk75Son Üye
Üst Alt