Haber Gül festivali konseri iptal edildi

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Isparta'daki konseri 'ahlaksızlığı özendirdiği' suçlamasıyla iptal edilen Melek Mosso'yla aynı etkinlikte sahne alması beklenen Funda Arar ve Derya Uluğ, Isparta'daki konserlerini iptal ettiklerini duyurdu.

1653761842397.png1653761848216.png

Rating - 95.8%
melek mosso kimdir tanımıyordum cidden biraz inceledim az önce konser verse zaten bedava gitmem, birde bunun konserine gidemedik iptal ettiler diye insanlar üzülüyormu ? vah vah ülkemde seviye nerelere gerilemiş korkunç aq sanatıyla öne çıkamayan giyimiyle öne çıkar, öyle bir sanat icra etki kimse kıyafetine karışamasın ! demek sanatında eksiklik varmış.

Rating - 0%

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
melek mosso kimdir tanımıyordum cidden biraz inceledim az önce konser verse zaten bedava gitmem, birde bunun konserine gidemedik iptal ettiler diye insanlar üzülüyormu ? vah vah ülkemde seviye nerelere gerilemiş korkunç aq sanatıyla öne çıkamayan giyimiyle öne çıkar, öyle bir sanat icra etki kimse kıyafetine karışamasın ! demek sanatında eksiklik varmış.
Melek Mosso kimdir bilmiyorum araştırma gereğide duymadım anladığım kadarıyla Sempatizan. Funda Arar ve Derya Uluğ sanat konusunda gayet başarılı...

Rating - 100%
Melek Mosso'yu bilen dinleyen birisiyim, öncesinden konserine gitmiş birisiyim. Konuyla ilgili bilgim var ayrıca. türkiyede yobaz ve çomar diyeceğimiz, meczup ve/veya aşırı dinciler tarafından Isparta'da konser vereceği için tepki gördü. Bunda hem bir partinin ısparta il başkanı kullanılmayacak cümlelerle eleştirdi, 2 tane vakıf (1'i islami vakıf) 'ahlaksızlığa özendirdiği' için şikayet etti. Giyimine gelecek olursak, ne Gülşen'in ne Mosso'nun ne başka sanatçının veya sokakta geçen kızların/çiftlerin giyimlerine karışmak laf atmak kimsenin haddine değil. Varsa allahla onun arasında. Namus bekçiliklerini ve din bekçiliklerini kendi ailelerine uygulasınlar bu tipler. Ben normal birisi olarak kendini gerçek sanatçılardan birisi olarak takip eden birisiyim. Giyim tarzında da bir anormallik göremiyorum. Arap islamının yaşandığı bir ülkede bunu anlatmak mümkün olmuyor. Bu insanlar kadınların kızların giyimlerine karışır ama onlara kötü niyetle bakanlarda onlar bu ülkede.

131,604Konular
3,269,632Mesajlar
315,555Kullanıcılar
mennnSon Üye
Üst Alt