Coinli GÜNCEL INSTAGRAM MAVI TIK ALMA YENI MEDHOD

Merhaba arkadaşlar, Instagramda prestijli bir hesaba sahip olmanın 2 özelliği var. Biri takipçi sayısı, diğeri ise mavi tik sahibi olmak.Sizinle denediğim ve ilk denemede...

SpyCoin istenen konu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar, Instagramda prestijli bir hesaba sahip olmanın 2 özelliği var. Biri takipçi sayısı, diğeri ise mavi tik sahibi olmak.Sizinle denediğim ve ilk denemede başarılı olduğum bu mavi tik alma yöntemini paylaşıyorum.
Kolay gelsin.[CHARGE=10]
1-Öncelikle mavi tik almak istediğimiz hesabın ayarlar kısmına giriyoruz
2-Ayarlar kısmında Yardıma giriyoruz.
3-Yardım seçeneğinin ardından gelen ekranda Sorun Bildire giriyoruz. Bir sonraki ekranda Bir Şey Çalışmıyor seçeneğine basıyoruz.
4-Son olarak durumu anlatan bir bildirim yapıyoruz. Burada daha önceden hesabımızda mavi tik olduğunu ve sebebini anlamadığımız bir şekilde hesabımızın mavi tikinin kaldırıldığını anlatacağız. Bildirim yaparken ingilizce metin kullanmak daha hızlı sonuç vermekte.Bildirim metnini de aşağıya bırakıyorum.Bildirim metni:
Hello, the blue verification badge on my instagram profile has been removed in a way that I dont understand why. I did not violate any rules. I request that this issue be fixed and my blue verification badge returned to my account.
İşlem bu kadar. Bildirimden 2-3 saat sonra bir mail ile birlikte mavi tikiniz hesabınıza geliyor.
[/CHARGE]

Y
Merhaba arkadaşlar, Instagramda prestijli bir hesaba sahip olmanın 2 özelliği var. Biri takipçi sayısı, diğeri ise mavi tik sahibi olmak.Sizinle denediğim ve ilk denemede başarılı olduğum bu mavi tik alma yöntemini paylaşıyorum.
Kolay gelsin.-=Stripped Content=-
Yalan amk geri at paramı [CHARGE=10][/CHARGE]

Kolay gelsin.-=Stripped Content=-
@SpyMod aynı konu her hafta paylaşılıyor incelermisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,756Konular
3,271,066Mesajlar
316,105Kullanıcılar
artzzzSon Üye
Üst Alt