Güncelleme sonrası donma sorunu

Merhaba arkadaşlar biliyorsanız lütfen yardımcı olun Bilgisayarımın işletim sistemini windows 8.1 prodan windows 10 pro ya yükselttim fakat bundan sonra bilgisayarı...

Merhaba arkadaşlar biliyorsanız lütfen yardımcı olun
Bilgisayarımın işletim sistemini windows 8.1 prodan windows 10 pro ya yükselttim fakat bundan sonra bilgisayarı kullanırken sütekli saliselik donma sorunu yaşamaya başladım (bu arada sistemim windows 10 u fazlasıyla kaldırıyor) internette de baktım sistemi güçlü olup benimle aynı sorunu yaşayan var ama kesin bir çözüm yolu bulamadım

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba arkadaşlar biliyorsanız lütfen yardımcı olun
Bilgisayarımın işletim sistemini windows 8.1 prodan windows 10 pro ya yükselttim fakat bundan sonra bilgisayarı kullanırken sütekli saliselik donma sorunu yaşamaya başladım (bu arada sistemim windows 10 u fazlasıyla kaldırıyor) internette de baktım sistemi güçlü olup benimle aynı sorunu yaşayan var ama kesin bir çözüm yolu bulamadım
Pcin kaldırmıyordur

biraz eski konu hortlatacağım kusura bakma şimdiden fakat bu sorunu yaşayan bir çok arkadaşımız var maalesef
öncelikle görev yöneticisine girip harddisk cpu gpu tarzı grafiklere bakar mısın % kaç ta çalışıyorlar ve bunların değerli kaç dakikada bir değişiyor hocam ?

132,075Konular
3,274,792Mesajlar
316,869Kullanıcılar
trexellSon Üye
Üst Alt