GÜVENLİK DUVARI

Arkadaşlar ben hedefimdeki pc ye rat atıcam fakat ben bu pc nin tüm güvenlik önlemlerinin önceden kapatılmasını istiyorum örn antivirüs programları internet kafedeki gibi belli...

Arkadaşlar ben hedefimdeki pc ye rat atıcam fakat ben bu pc nin tüm güvenlik önlemlerinin önceden kapatılmasını istiyorum örn antivirüs programları internet kafedeki gibi belli süre sonra kendini kapatan bilgisayarın kapanmasını engelleme veya usb ile çalışan pc yi usb siz çalıştırmak vs bunları yapmak için bir program vs var mı eğer varsa yoruma bırakabilir misiniz önerilerinizi de bekliyorum

Exploitler veya Crypterlar ile, oluşturduğun trojani fudla. Hedef kişiye ratı açtırdıktan sonra afk kaldığı bir zaman diliminde ekranı remoteye al ve Deep Freeze kapat. Sonra bilgisayarı yeniden başlat. Açıldığında Deep Freeze tekrar aktif hale getir.
Kendini kapatan bilgisayarın kapatmasını engelleme olayını anlamadım detaylı açıkla bana ona göre yardımcı olayım.

Exploitler veya Crypterlar ile, oluşturduğun trojani fudla. Hedef kişiye ratı açtırdıktan sonra afk kaldığı bir zaman diliminde ekranı remoteye al ve Deep Freeze kapat. Sonra bilgisayarı yeniden başlat. Açıldığında Deep Freeze tekrar aktif hale getir.
Kendini kapatan bilgisayarın kapatmasını engelleme olayını anlamadım detaylı açıkla bana ona göre yardımcı olayım.
Kendini kapatan derken örnek veriyim bizim okulun tahtasına usb takmadan çalışmıyor usb nin içindeki programları kendi usb imize aktararak açmaya çalıştık fakat olmadı buradaki amacım kendi usb ime güvenlik duvarı engelleyici gibi şeyler yükleyip tahtayı kendi usb ile açmaktı benim amacım

131,792Konular
3,271,406Mesajlar
316,202Kullanıcılar
zeritraSon Üye
Üst Alt