Hack\Deface Eğitimi

Merhabar gencler bilgi paylaşımı olması acısından 1 saatlık egıtım verecek arkadaşlar skype dan yazarsa cok ıyı olur bende kendı bıldıklerımı anlatırım ınanın son care bu...

Merhabar gencler bilgi paylaşımı olması acısından 1 saatlık egıtım verecek arkadaşlar skype dan yazarsa cok ıyı olur bende kendı bıldıklerımı anlatırım ınanın son care bu admınler goruyosanız sızde k.b cunku heryerı arastırdım kayda deger bı bılgı bulamadım bana yardımcı olursanız hem sız hem ben cok sevınecegız gorusmek uzere hoscakalın

Merhabar gencler bilgi paylaşımı olması acısından 1 saatlık egıtım verecek arkadaşlar skype dan yazarsa cok ıyı olur bende kendı bıldıklerımı anlatırım ınanın son care bu admınler goruyosanız sızde k.b cunku heryerı arastırdım kayda deger bı bılgı bulamadım bana yardımcı olursanız hem sız hem ben cok sevınecegız gorusmek uzere hoscakalın

Böyle ol canımızı ye al ekle skype:adbes20 bildiklerimi aktarıcağım sadece 1 saat

adam adbes abiden eğitim alıyor geleceğin hackeri olucak :D adbes abi banada bi ara verirsin

131,924Konular
3,272,709Mesajlar
316,574Kullanıcılar
dantexsSon Üye
Üst Alt