Hack için en iyi Linux Dağıtımları (2 Viewers)

Joined
Sep 3, 2018
Credits
0
Rating - 0%
Kali Linux:

Offroad Security tarafından BackTrack'in yeniden yazımı olarak geliştirilmiş ve hackleme amacıyla en iyi işletim sistemlerinden biri olarak listemize girmiştir. Bu Debian tabanlı işletim sistemi, güvenlik araç kutunuzun başlamasını daha da hızlandıran 500'den fazla önceden yüklenmiş kalem testi araçları ve uygulamaları ile birlikte gelir. Bu esnek araçlar sıklıkla güncellenir ve ARM ve VMware gibi farklı platformlar için sunulur. Kali Linux, güvenlik açığı algılaması için mükemmel bir ortam sağlayan canlı bir önyükleme kabiliyetiyle birlikte adli bir iş için de mümkündür.

022017_1341_Top10LinuxD1.jpg


Kali Linux'u indirin

Parrot Güvenlik İşletim Sistemi:

Ayrıca, Frozenbox ekibinin geliştirdiği Debian tabanlı bir işletim sistemidir. Parrot güvenliği, ahlaki korsanlık, kalem testi, bilgisayar adli tıp, kriptografi vb. İçin tasarlanmış, bulut dostu bir işletim sistemidir. Diğerleriyle karşılaştırıldığında, Parrot Security OS, çalışmak için son derece verimli olan hafif bir işletim sistemidir. Parrot Güvenlik OS, Frozenbox OS ve Kali Linux'un bir karışımıdır. Ayrıca, bu son derece özelleştirilebilir bilgisayar korsanlığı sistemi de güçlü bir topluluk desteği ile geliyor.

022017_1341_Top10LinuxD2.jpg


Parrot Güvenlik İşletim Sistemini İndirin

Arka kutu:

BackBox Linux, güvenlik değerlendirmesi ve sızma testi için kullanılan Ubuntu tabanlı bir işletim sistemidir. BackBox Linux, web uygulama analizi, ağ analizi, vb. İçin kullanılabilecek çok çeşitli güvenlik analiz araçlarına sahiptir. Komple bir masaüstü ortamı ile birlikte gelen hacker topluluğu arasında ünlü olan Linux dağıtımını kullanmak hızlı ve kolaydır. İşletim Sistemi tarafından sağlanan yazılım uygulamaları, en kararlı sürümlerle düzenli olarak güncellenir.

022017_1341_Top10LinuxD3.jpg


BackBox Linux'u indirin

Samuray Web Test Çerçevesi:

Samurai Web Test Çerçevesi aslında bir web penetrasyon test platformu olarak çalışmak üzere önceden yapılandırılmış olarak gelen canlı bir Linux ortamıdır. Web açıklarını tespit etmek için birden fazla ücretsiz ve açık kaynak kodlu araç içerir. Web Penetration Testing için en iyi işletim sistemi olarak bilinir.

022017_1341_Top10LinuxD4.jpg


Samurai Web Test Çerçevesini İndirin

Pentoo Linux:

Pentoo, Gentoo Linux'a dayalı bir kalem testi odaklı işletim sistemidir. Mevcut bir Gentoo Linux kurulumunun üstünde kullanılabilir. Pentoo, bir USB bellekten çıkmadan önce yaptığınız tüm değişiklikleri kaydetmenizi sağlayan bir kalıcılık desteğiyle gelen XFCE tabanlı bir dağıtımdır. Exploit, Cracker, Database ve Scanner gibi kategorilere giren çok çeşitli araçlarla birlikte gelir.

022017_1341_Top10LinuxD5.jpg


Pentoo Linux'u indirin

DEFT Linux:

Açık kaynaklı Linux dağıtımı “DEFT” Dijital Kanıt ve Adli Araç Kitini temsil eder. DEFT, Ubuntu'ya dayanır ve DART (Digital Advanced Response Toolkit) yazılımı etrafında inşa edilmiştir. Etik hackerlar, penetrasyon test cihazları, IT güvenlik uzmanları ve diğer bireyler tarafından kullanılabilecek birçok popüler adli araç ve belge ile önceden yapılandırılmıştır.

022017_1341_Top10LinuxD6.jpg


DEFT Linux'u indirin

Caine:

Güvenlik odaklı dağıtım “Caine”, canlı disk olarak kullanılabilen Ubuntu tabanlı bir işletim sistemidir. Bilgisayar Destekli Araştırma Ortamı anlamına gelir. Bu Linux dağıtımı, bilgisayar adli tıpta size yardımcı olacak geniş bir araç yelpazesi ile geliyor. Caine çeşitli sayıda veritabanı, bellek, adli tıp ve ağ analizi uygulaması ile birlikte gelir.

022017_1341_Top10LinuxD7.jpg


Caine indir

Ağ Güvenliği Araç Takımı (NST):

Fedora tabanlı Linux dağıtımı “Network Security Toolkit”, 32 ve 64 bit platformlarda çalışır. Bu önyüklenebilir canlı CD, kalem sınama amacıyla en iyi açık kaynak ağ güvenliği uygulamalarını kullanma hakkı vermek için oluşturuldu. Bu kolay kullanımlı hacking distro kolayca x86 sistemleri izinsiz giriş algılama, ağ trafiği koklama, ağ paket oluşturma, ağ / ana bilgisayar tarama, vb yardımcı olan bir etik hack makinesine dönüştürür

022017_1341_Top10LinuxD8.jpg


Ağ Güvenliği Araç Takımı'nı indirin

BlackArch Linux:

BlackArch Linux, güvenlik araştırmacıları ve etik hackerlar için mutlak bir Linux dağıtımıdır. Arch Linux'tan türetilmiştir ve bir tanesi de BlackArch Linux bileşenlerini bunun üzerine kurabilir. Kod tabanına eklenmeden önce kapsamlı bir şekilde test edilen 1400'den fazla araç sunar. Üstelik sürekli artan bir üne sahip olmak, bilgisayar korsanlığı için işletim sistemleri arasında popüler hale getiriyor.

022017_1341_Top10LinuxD9.jpg


İndir BlackArch Linux

Bugtraq:

Bugtraq, yalnızca bilgisayar güvenliğine adanmış elektronik posta listesiyle ünlüdür. Debian, Ubuntu ve OpenSUSE'de kullanılabilir. Bugtraq geliştirici ekibi, etik kalem testçileri için mükemmel bir hizmet sunan deneyimli bilgisayar korsanları ve geliştiricilerinden oluşur. Mobil adli araçlar, kötü amaçlı yazılım test araçları ve Bugtraq-Topluluğu tarafından geliştirilen diğer yazılımlar da dahil olmak üzere bir dizi penetrasyon test aracıyla birlikte gelir.

022017_1341_Top10LinuxD10.jpg


Bugtraq indir
 

Users who are viewing this thread

Top