Hack öğrenmek isteyenler için ipuçları. (1 Viewer)

PiCASSO 

Grafucker
Joined
Dec 2, 2015
Credits
0
Rating - 0%
Selamun Aleyküm spy ailesi bu yazıyı yazma amacım hack ile ilgili hiç bir bilgisi olmayan hack öğrenmek isteyenlerin kafalarındaki karışıklıkları gidermeleri ve suistimale uğramamaları için kişisel tecrübelerimi aktararak fikir kazanmalarıdır yazının altına benden daha tecrübeli isimler beni düzeltebilir veya kendi tecrübelerini aktarabilirse yeni kullanıcılarımızın hack öğrenmesine katkı sağlamış oluruz.

Evet arkadaşlar öncelikle Hack nedir,Hacker nedir bu tür temel bilgileri edinerek başlamalısınız işe şuanda bile onlarca siteyi hackleyip bunları bilmeyenler var malesef hacker olmak için önce bu konu hakkında herşeyi öğrenmek gerekir

Hack nedir? (kısaca)
HAck kelime anlamı olarak kırmak anlamına geliyor yani herhangi bir hesabı kırmak o hesabı hacklemek anlamına geliyor.

Hacker nedir? (tartışılır)
Hacker mantık olarak hack yapan anlamına gelsede bir kaç hesabı kırdım diye hacker oldum anlamına gelmiyor evet mantık olarak öyle gözüksede hacker olmak tam anlamıyla herşeyi biliyorum demek gibi bişeydir nasıl bilgi sınırsızsa hacker olmanında sınırıda yoktur.

Öncelikle yeni başlayanların en çok yanlış yaptığı şey google'da hack programları aramaktır indirdiği programlardan virus vb bulaştırarak malesef hack yapacağım diye kurban olmaktadır. Aslında hernekadar hack yapmak için araç programlarına ihtiyaç olsada direk programı açıp facebook hackleyen veya website hackleyen bir program yoktur varsada hiçbir gerizekalı bedava paylaşmaz.

Hack öğrenmek uzun bir iştir sürekli güncel olup araştırmanız gerekir sürekli sitemizde bulunan tecrübeli isimlere soru sormalısınız onlardan öğreneceğiniz ufak şeyler sizin için büyük bir bakış açısı yakalamanızı sağlayacaktır.

Denemekten çekinmeyin herhangi bir konuda birşeyler öğretiliyorsa o şeyi yapana kadar deneyin olmadıysa soru sorun hatanızı farkedin düzeltmeye çalışın.

Bir kaç dil öğrenmeye çalışın free websitesi kurarak onun tasarımını geliştirmeye çalışın mesela blog açarak başlayın işe.
Photoshop indirin kesinlikle diyorum tasarım hakkında uğraşmanız hack yapmaktan daha iyi meyveler toplamanıza yarayabilir.
Php,html,css gibi kod dillerini öğrenmeye çalışın.
Sitemizde paylaşılan serverlara girip içini iyice karıştırın hacklemeye çalışın.
Güncel açıklar diye arama yaparak website açıkları bulmaya çalışıp hacklemeyi deneyin yapamadıysanız bidaha olmadı bidaha.

Evet arkadaşlar konuyu toparlarsak hacker olmak için çook öğrenmek gerekiyor sabır ile öğrenmeye çalışın öğrenmeye olan açlığınız hiç bitmesin unutmayın size kimse hack öğretemez sadece yardım edebilir öğrenecek olan sizlersiniz.
 

Users who are viewing this thread

Top