Hack Yaparken Gizlilik #1 (1 Viewer)

R

Rolesa

1. EVİNİZDEN gercek anlamda IP gizlemeniz imkansızdır. Bunu yaptığını iddia eden arkadasta ya yaln soyluyordur yada tam bilgili degildir.

Neden:

A. ister adsl, ister modem, ister bir baska makineden olsun, dinamik(degisken) IP hizmeti aliyorsaniz bile, sonucta hangi telefon numarasindan hangi saatte internete baglandiginiz telekom, superonline, e-kolay ve diger tum sitelerde kayıt altına alınmaktadır.

B. ister proxy server degistire bir program kullanin, ister bu hizmeti veren veb sayfaları icindeki gitmek istediginiz adresi tek tek girmek zorunda oldugunuz kutucuklara yaıp o sayfa ustundeki kutucuga klikleyip o sayfa ustunden istediginiz siteye gidin sonu COM, MİL, GOV, EDU, ORG, ile bitmeyen, NET, CX, BOX gibi alt aglara baglanan herkesin kaydi AYRICA tutulmakta ve silinmemektedir.

C. yuksek ping talebi yapan, veya IP/PORT taramasi yapan (Angry IP scanner gibi program kullanan) herkesin IP/Telefon numarası ayrica kaydedilmektedir.

D. ayrıca IP numaranizi gizlediniz diyelim. MAC adresi denilen ve hemen hemen tüm ethernet karti, routerlı adsl modem ve onboard tum malzemelerde bulunan ve silinemez bir seri numarasi vardir. bunu gizlemeyi veya degistirmeyi bilmiyorsaniz ha IP nizi gizlememissiniz ha telefon numaranizi direkt yazmissiniz hic FARKETMEZ.

E. Evden HACK'leme yaparken yapabileceginiz en iyi sey, paraya kıyıp 6-7 tane ethernet karti almak, ve routerli bi modem kullanıp IP degistirdigine inandiginiz bi yontem kullanip internete oyle baglanmaktir. Ki hala telefon numaraniz KABAK gibi bellidir. Telekomdaki amca sadece sizin evden sirayla degisik makinelerin baglandigini sanacaktir. Ama genede sizin evden baglanildigi BELLİ bikere.

2. eger yaptiginiz hack isi banka veya bir devlet kurumuysa sikayet edilmesini beklemeden kapiniza dayanip dalaginizi ....ceklerdir. TC karsiti bir siteye dadanirsaniz gormemezlikten geleceklerdir.

3. en guvenli hack internet kafeden yapılan hecktir. mumkunse parmak uclariniza uhu surun. kafanizda sapka olsun ve kafeye adiminizi attiginiz andan itibaren kafanizi hic kaldirmayin. (kameralar acisindan) Garsondan alabileceginiz en buyuk icecegi isteyin ki zırt pırt gelip size bakmasin. (tanınma acisindan)
evinize en ters internet kafeye gidin.

4. basinizi belaya sokmamak icin sakin evden ciddi bi heck olayina, IP taramasına filan kalkmayin. Yuksek hacimli islemler filan hepsi hangi servis saglayiciyi kullanırsaniz kullanın kayıt altina alinmakta.

5. unutmayin ki gercekten 100% basarili hack yapmanin İKİ yolu vardir:

A. gidip varoslardan bi ev tutarsiniz. sahte kimlikle elektirik ve telefon baglatirsiniz. icine bi makine atarsiniz ve log mog tutmayacak bi konfigurasyon yaparsiniz. Ve o makinaya baglanirsiniz. Veya direkt o makinanin basina oturup saldirinizi yapıp bi daha o eve donmezsiniz. (ama bu banka, hukumet gibi ciddi hack isleri icin.)
B. uluslar arası sulardaki bir tekneyle isinizi gorup karaya donerken makinenizi suya sutlay.arak ki kıyıda sizi bekleyenler delil bulamasın çee

Bide okuduğunuz bazı kitaplarda vpn tünelleme işlemlerinin sonuna şu eklenmiştir mutlaka emniyet güçlerinin işini zorlaştırmamak için kitabımda bumakaleye yer vermiyorum diye fln otür şeylerde vardır doğridir fln çee Ben Genellikle Makine kullanırım İp İçin Biraz Araştırırlarsa Bulabilirler o makineden veya Düşük ihtimal zombi PC de iyi vpn fln anca porno sitelerine girersiniz alsjdad
 

Users who are viewing this thread

Top