Hacker Hikayesi #1

Merhaba spyhackerz.com'un degerli uyeleri.Uzun zamandir uğraştığim Hacker Hikayesi #1 ile karsinizdayim.Neden uzun zaman diceksiniz telefondan yazdim aq ;D Heyecanli bise oldu...

Merhaba spyhackerz.com'un degerli uyeleri.Uzun zamandir uğraştığim Hacker Hikayesi #1 ile karsinizdayim.Neden uzun zaman diceksiniz telefondan yazdim aq ;D
Heyecanli bise oldu para kazanmadan tutun rus siber mafyasina kadar akfjwjfj.Daha bu 1.bolum ama merak etmeyin bunun 10u 15 i var bu arada blogumda paylastim burda 10000 karakter hatasi veriyordu hep wordpress dork paylasirkende o zamanlardada dorku blogumda paylasmistim sknti olursa silebilirsiniz onemli degil.
e iyi madem alin bu arada okudukdan sonra eksiklerimi fazlalarimi söyleyin hadi yavrum al ajdkskd
https://coderyardim.wordpress.com/2017/08/25/hacker-hikayesi-1/
su linki editleyin TIKLA yazinca benim hikayeme gitsin yapmayi bilmiom adminlere simdiden tesekkurler :D
İyi Forumlar

Matrak ne demek bilmiyom galiba kotu bise ama tesekkur ederim ilk defa bise yazma deneyimim oldu uzun tutmak icin para kazanmaya girdim sonra vol 1 vol 2 gibi ayiririm dedim bu daha once aklima gelseydi para kazanmayi az yapardim eyw bu arada yorumun icin

Matrak ne demek bilmiyom galiba kotu bise ama tesekkur ederim ilk defa bise yazma deneyimim oldu uzun tutmak icin para kazanmaya girdim sonra vol 1 vol 2 gibi ayiririm dedim bu daha once aklima gelseydi para kazanmayi az yapardim eyw bu arada yorumun icin

Eğlenceli ve abartılı demek istedim kardeşim, bende yazarım. Yazıları kötülemem ben. Sonuçta orada emek yatıyor :)

131,720Konular
3,270,612Mesajlar
315,991Kullanıcılar
chinavSon Üye
Üst Alt