Hacker Olmak istiyorum nerden oyrene bilirim ? derslik filan varmi

Merhaba Arkadaşlar bende Hacker olmak istiyorum sevdiyim bi peşe ama malasef bi şey bacaramiyorum nerden öyrene eytim ala bilirim ücretli olursa bile buna hazirim ben yardımcı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Arkadaşlar bende Hacker olmak istiyorum sevdiyim bi peşe ama malasef bi şey bacaramiyorum nerden öyrene eytim ala bilirim ücretli olursa bile buna hazirim ben yardımcı olursaniz sevinirim şimdiden teşekkürler

merhaba , forumumuz hack üzerine kurulmuş bir platform herkes hacker olmak istiyor ama sabır gerekli basit bir iş degil azim ederseniz başarabilirsiniz birşeyleri forumumuzda web hack bölümünden başlıyabilirsiniz başlangıc seviyeleri konuları mevcuttur zorlandıgız yerlerde yardımcı olmaya calısırız kolay gelsin.

merhaba , forumumuz hack üzerine kurulmuş bir platform herkes hacker olmak istiyor ama sabır gerekli basit bir iş degil azim ederseniz başarabilirsiniz birşeyleri forumumuzda web hack bölümünden başlıyabilirsiniz başlangıc seviyeleri konuları mevcuttur zorlandıgız yerlerde yardımcı olmaya calısırız kolay gelsin.
linki atarmısız bulamadım web hack bölmü

Biliyorum Biliyorsun Söyle Söyleriz Söylersin bulardanmi bi söz demek istdin kısa yazırsanız pek anlayamam

dostum forumu araştır iyice bilgi sahibi olabilirsin takıldığın yerde yardım isteyebilirsin bizden

Cok Sağolun Hepinize spyhackerz sitesinin ekiplerine minnetdarım sayglarımi sunarim Yakin Bi zamanda Bende Sizler kini Bi Hacker olmağa çalışacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,713Konular
3,270,538Mesajlar
315,973Kullanıcılar
SqyrixSon Üye
Üst Alt