Hacking'den Tutuklananlar?

Sa, içimizde hack yapmaktan tutuklananlar ya da ceza alanlar var mı? Ya da deface ederken gizlenmediği için başına iş açılan vs..

Sa, içimizde hack yapmaktan tutuklananlar ya da ceza alanlar var mı? Ya da deface ederken gizlenmediği için başına iş açılan vs..

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
bu sitede uyeligi olan eski dostlarimiz var , ve suan ceza evindeler..
yaptigin bastigin girdigin sitelere dikkat et bazilariniz egonuzu tatmin etmek icin yapiyo olabilirsiniz ama snradan pisman olcaniz seyler yapmayin. bu dedigim turk siteler icin gecerlidir ve gavur devlet siteleri icinde !

türk sitelerine saldırı yapmadığın sürece pek bi sıkıntı olucağını sanmıyorum tabi yabancı devlet sitelerinin bazılarında da patates olma şansın var ben türk sunucusunun birine girdm bi kaç hafta önce ve 1 kaç bilişim şirketlerinin bilgilerini aldım ve sitelerini tamamen yerle bir ettim sunucuyuda aynı şekilde bakalım benimde olucak şikayet ettik dediler :D bekliyoruz 1 kişide savcılığa bildiri yaptı 7 ay önce haber bekliyorum daha ifademi verip çıktım

hackingden para kazanacağım hırsına girersen yapacağın şeyler yüzünden paket olma ihtimalin artar

Peki tor ile gizlenince falan işe yarıyor mu?
tor güvenli bir tarayıcı değil torda senin ipnide başkasına veriliyor ve toru kurduğunda belirli bi noktada bi txt dosyası oluşuyor ve dosyanın içinde ben gizli tor kullanıcısıyım yazısı var şimdi hangi bölgede olduğunu unuttum bundan 5-6 yıl önce kuruluydu bende

tor güvenli bir tarayıcı değil torda senin ipnide başkasına veriliyor ve toru kurduğunda belirli bi noktada bi txt dosyası oluşuyor ve dosyanın içinde ben gizli tor kullanıcısıyım yazısı var şimdi hangi bölgede olduğunu unuttum bundan 5-6 yıl önce kuruluydu bende
Peki ne kullanacağız? VPN'ler tor kadar güçlü gizlemiyor. Ayrıca txt dosyası bizi sanalda ifşa etmiyorsa local'de barınmasının, evin basılmadığı sürece bir zararı yok.

Peki ne kullanacağız? VPN'ler tor kadar güçlü gizlemiyor. Ayrıca txt dosyası bizi sanalda ifşa etmiyorsa local'de barınmasının, evin basılmadığı sürece bir zararı yok.
hackte hiçbir şekilde gizlenemzsin diyelim girdin sunucuları adam bilişim suçlarına verdi siteyi inceleme başlattı 1 yıl bile geçse eninde sonunda bulurlar
vpn filan fasa fiso yani vpn servislerinden filan heryerden alırlar ip adresini ondan sonra zaten bilgisayarının seri numarasından herşeye ulaşabilirler neler yaptığına vs o yüzden türkiye sunucusuna ya saldırı yapmıycaksın yada sadece index basıcaksın şikayet edildiğindede açıkları vardı uyarı amaçlı index bastım dosyalarına zarar vermedim diyip yırtma şansın yüksek :D

şunuda belirteyim tor sahipleri senin ipnle saldırı yapıp sen yapmışsın gibi sunabilir dikkat etmek lazım vpnlerdede geçerli bu durum hiç yapmadığın birşeyden ceza yersin

şunuda belirteyim tor sahipleri senin ipnle saldırı yapıp sen yapmışsın gibi sunabilir dikkat etmek lazım vpnlerdede geçerli bu durum hiç yapmadığın birşeyden ceza yersin
Bunun TOR ya da VPN ağından kaynaklandığını gösterirsek bir şey olmaz. Ayrıca işlemediğimiz bir suç hakkında İP dışında delil bulamazlar...

Bunun TOR ya da VPN ağından kaynaklandığını gösterirsek bir şey olmaz. Ayrıca işlemediğimiz bir suç hakkında İP dışında delil bulamazlar...
devlet ona bakmıyorki hangi ipden yapıldığına bakıyor ve sende tor ağında olduğun için suçlu durumda oluyorsun şöyle bir örnek söyleyim mesela 2 kişi bir internet kullanıyorsunuz komşunuzla sen bir suç işledin ama komşunun internettinden çekiyorsun hem sen ceza alıyorsun hem komşun ceza alıyor bi suç işlendiği zaman

Bunu oyun gibi düşün partideki biri bile hile kullanırsa gm ban atar Parti ban yener. Çunku suçu görmus şikayet etmemiş ve yardım yataklık etmiş oluyorsun

hack'in amaci ne olmali, zevk olsun diye , yampis olmak icin, gercekten devleti icin milleti icin faydali olmak amacli, yapildigi önemli olmali mi?
hacker'larin egolarinin biraz yüksek oldugu bilinir, bir sayfaya index basmak yada server mass lamak? bize ne kazandirir.ama bir israil abd ingiliz serverindan ne kadar bilgi cekebiliyorsunuz, yada hangi ülkeden ne kadar görüntü bilgisi alabiliyorsunuz? bu size ne kazandirir?
hack in amaci olmali mi?

Bu arada psiphone tarzi ara baglantili programlari kullanirken ayarlarini dikkat etmek sart, programi incelemeden calistirip korundugunu sanan cok arkadas var, saldiri yaptiginiz ülke ile olan iliskisini mutlaka kontrol edin, ip nizi gizlediginiz durumlarda email facebook gibi sitelere giris yapmamak da önemli gibime geliyor, vpn ve iphider gibi sistemlerin sizleri loglladigini unutmamak lazim.

Son yürürlülüğe göre IP adresi ispat yada delil olarak gösterilemez. Mac Adresi ve IP adresi uyuştuğu takdirde âsli kanıt gerekçelerine başvururlar. Âsli kanıt, âsli tanık ve delegelerle birlikte sanığın verdiği ifade dosya üzerinde incelemeye girer. Suçun türü - Suçun Boyutu İşlenme Nedeni - olarak üç aşama üzerinden bir ceza uygulanır.

Bilişim sektöründe akışı bozmak, durdurmak, değiştirmek, ceza teşkil edebileceği gibi bunlara vesile olanlar da yargılanabilir. Karşı taraf banka vb ticari kurumlar eğer, ülkenin maddi değer oranlarına yakın bir işletme ise hackleyen kişiden tutun exploit sahibine kadar soruşturma başlatılır.

yakalanmak istemeyen arkadaşlara önerim olurda her yerde de söylenmiyo biraz para lazım, parası olan güzel bir şekilde saklanır.

132,400Konular
3,280,380Mesajlar
317,534Kullanıcılar
Üst Alt