Sa, içimizde hack yapmaktan tutuklananlar ya da ceza alanlar var mı? Ya da deface ederken gizlenmediği için başına iş açılan vs..
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Sa, içimizde hack yapmaktan tutuklananlar ya da ceza alanlar var mı? Ya da deface ederken gizlenmediği için başına iş açılan vs..
bu sitede uyeligi olan eski dostlarimiz var , ve suan ceza evindeler..Sa, içimizde hack yapmaktan tutuklananlar ya da ceza alanlar var mı? Ya da deface ederken gizlenmediği için başına iş açılan vs..
Peki tor ile gizlenince falan işe yarıyor mu?türk bilişim firmasından dava yemiştim ismini vermicem![]()
Tamda yazacağım şeyler Zamanında agd_scorp bile cc den içeri alınmıştıinternette saklanma aldaticidir.Devlet isterse her türlü bulur. Hapse giren cok var en cokta cc den
tor güvenli bir tarayıcı değil torda senin ipnide başkasına veriliyor ve toru kurduğunda belirli bi noktada bi txt dosyası oluşuyor ve dosyanın içinde ben gizli tor kullanıcısıyım yazısı var şimdi hangi bölgede olduğunu unuttum bundan 5-6 yıl önce kuruluydu bendePeki tor ile gizlenince falan işe yarıyor mu?
Bu carder'lar neden hep emekli oluyor.emekli carder içerdemi halen? haberi olan varmı
Peki ne kullanacağız? VPN'ler tor kadar güçlü gizlemiyor. Ayrıca txt dosyası bizi sanalda ifşa etmiyorsa local'de barınmasının, evin basılmadığı sürece bir zararı yok.tor güvenli bir tarayıcı değil torda senin ipnide başkasına veriliyor ve toru kurduğunda belirli bi noktada bi txt dosyası oluşuyor ve dosyanın içinde ben gizli tor kullanıcısıyım yazısı var şimdi hangi bölgede olduğunu unuttum bundan 5-6 yıl önce kuruluydu bende
hackte hiçbir şekilde gizlenemzsin diyelim girdin sunucuları adam bilişim suçlarına verdi siteyi inceleme başlattı 1 yıl bile geçse eninde sonunda bulurlarPeki ne kullanacağız? VPN'ler tor kadar güçlü gizlemiyor. Ayrıca txt dosyası bizi sanalda ifşa etmiyorsa local'de barınmasının, evin basılmadığı sürece bir zararı yok.
şunuda belirteyim tor sahipleri senin ipnle saldırı yapıp sen yapmışsın gibi sunabilir dikkat etmek lazım vpnlerdede geçerli bu durum hiç yapmadığın birşeyden ceza yersinPeki ne kullanacağız? VPN'ler tor kadar güçlü gizlemiyor. Ayrıca txt dosyası bizi sanalda ifşa etmiyorsa local'de barınmasının, evin basılmadığı sürece bir zararı yok.
Bunun TOR ya da VPN ağından kaynaklandığını gösterirsek bir şey olmaz. Ayrıca işlemediğimiz bir suç hakkında İP dışında delil bulamazlar...şunuda belirteyim tor sahipleri senin ipnle saldırı yapıp sen yapmışsın gibi sunabilir dikkat etmek lazım vpnlerdede geçerli bu durum hiç yapmadığın birşeyden ceza yersin
Kardeş neden 3 kere yazıyorsun. Tamam biz gerizekalıyız bir kerede anlamıyoruz ama aynı şeyi maksimum iki kere yazman yeterliydi zaten.mec avukat degildir ama tahminen hukuk kurallari maddelerini işleyini en iyi forumda bilen birisi oldugunu tahmin ediyorum ona sorun
kardeşim 1 kere reply yaptim cevabi 3 kere post atmişKardeş neden 3 kere yazıyorsun. Tamam biz gerizekalıyız bir kerede anlamıyoruz ama aynı şeyi maksimum iki kere yazman yeterliydi zaten.![]()
Aynen Tanidik baya vardı hem sivilden hem sanaldanTamda yazacağım şeyler Zamanında agd_scorp bile cc den içeri alınmıştı
devlet ona bakmıyorki hangi ipden yapıldığına bakıyor ve sende tor ağında olduğun için suçlu durumda oluyorsun şöyle bir örnek söyleyim mesela 2 kişi bir internet kullanıyorsunuz komşunuzla sen bir suç işledin ama komşunun internettinden çekiyorsun hem sen ceza alıyorsun hem komşun ceza alıyor bi suç işlendiği zamanBunun TOR ya da VPN ağından kaynaklandığını gösterirsek bir şey olmaz. Ayrıca işlemediğimiz bir suç hakkında İP dışında delil bulamazlar...