HACKLE VE FENOMEN OL (1 Viewer)

Silinen üye 7909

herkes illegal işlerle uğraşıyor ve belli yerlerde duyulmak istiyor, An itibarı ile size duyulma şansı sağlıyorum. Yapacağınız işlemler çok basit,girdiğiniz sitelere...

herkes illegal işlerle uğraşıyor ve belli yerlerde duyulmak istiyor, An itibarı ile size duyulma şansı sağlıyorum.

Yapacağınız işlemler çok basit,girdiğiniz sitelere, sunuculara index atmadan önce scripti screen shootu ile birlikte çekip. Aşağıdaki url den bize göndermek. Gönderdikten sonra ekibimiz Anlık olarak scriptleri gönderen kişilerin isimleri warezm.com'un ana sayfasında yayınlayacak. İsimleri yazan kişilerin üstüne tıkladığında sizin vereceğiniz urlye gider yada spyhackerz profiline gider.Günlük olarak 100 kişinin sizi görmesini sağlayabilirsiniz.Hemde siteniz için ücretsiz backlink işlemi olur

https://www.warezm.com/script-gonder/

Göndereceğiniz scriptin içine ;
  • Log koyabilirsiniz
  • bc koyabilirsiniz
  • açık oluşturabilirsiniz.
AMA SHELL KOYARSANIZ YAYINLAMAM, gönderdiğiniz scriptler virustotalden geçecektir oradan temiz olarak geçmesi gerekiyor.

Çekilmesini istediğiniz scriptleri SORU BANKASINDAN Belirtiniz warezm de üyeliği olan arkadaşlar en kısa süre içinde çekip sizlerle paylaşsın.

https://www.warezm.com/soru-bankasi/

upload_2018-9-14_14-20-14.png

Script gönderen kişilerin nickleri,takımları ve gönderdiği script sayısı anasayfada bu şekilde gözükecek (TOP 5).Gönderen kişilerin nicklerine tıklandığında sitesine link çıkabilecek buda site sahipleri için bir backlink olacaktır. Nickinizi ve sitenizi günlük 600 kişi görebilir veya ziyaret edebilir.

upload_2018-9-14_15-28-29.png

Bugünlük warezm.com hiti, siteniz için güzel bir backlink olabilir.

yardımcı olurum elimden geldiğince :) aynı çatı altındayız nede olsa

amk bu siteyle uraştigin kadan yerli arama motoru yada yerli sosyal medya sitesi geliştirseydin devlet sana para verirdi :) yaw ne bileyim moses yazilim bilgin iyi r10da yazilim sat adsenseli forum kasardim senin yerinde olsam legaldanda götürürdüm

amk bu siteyle uraştigin kadan yerli arama motoru yada yerli sosyal medya sitesi geliştirseydin devlet sana para verirdi :) yaw ne bileyim moses yazilim bilgin iyi r10da yazilim sat adsenseli forum kasardim senin yerinde olsam legaldanda götürürdüm
Kanka adsenseli 2 sitem var, bir firmada yazılımcıyım. illegal ortam legal ortamdan daha zevkli, motor derken de bu projenin devamı warez motoru olacak çee Jojo-themes.net gibi bir site yapmak istedim Warez sitelerinde hiç başarılı türk sitesi yok şuanda. R10 dada çok baş ağrıtan işler var ama yakında orada hit satımı yapıcam google üzerinden istediği kelimeden sitesine girecek farklı planlarım var illegal sektöründe çee

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,371Konular
3,281,855Mesajlar
320,529Kullanıcılar
Üst Alt