hacklenebilirmiyiz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N

Nobody

Ayrıca senin burda bu konuyuda açman işleri kızıştırmakdan başka birşey değil.

N

Nobody

Hayır küfretmişsin onun üzerine dedim ben. Kişilik olarak sevmeye bilirsiniz eyvallah der çekilirim. Ama bilgisine yeteneklerine saygı göstermeniz gerek :)

WorthLess

Sevilmeyen
Rating - 0%
Her ne kadarda sevmeseniz scorpiol u tanımadan konuşuyorsun.. Burayı basar basmazlar pek ilgilenmem ancak insanları tanımadan yargılaman yalnış. İyi forumlar
tanıyorum,3-4 ay takıldım yanında bir sikim biliyormuş gibi davranıyordu sonra bi baktım piyasa hareketlenmeye başlar başlamaz scorpiol hemen sağa sola üye olmaya başladı rütbe kastı o zaman ondan uzaklaştım kişiliğini orda eledim.Kişiliği dışında "scorpiol military" gibi sikik bir grup altında bizi toplamıştı bende o zamanlar şu anki hack piyasasasının tüm lamerlerinden beter biriydim şimdi de pek bi bok bilmesekte o ayrı birşey.Bizi kölesiymişiz gibi scorpiol military nedir amınakoyim dedim çıktım gruptan bir de yalancının hası.Bize eskilerde 20 forum birden yönetiyordum gibisinden saçma salak birşey diyordu bizde inanıyorduk(aslında inanmış gibi yapıyordum).Ve son yaptığı şey ise onun nasıl sikik karaktersiz şerefsiz biri olduğunu kanıtladı.İndexlere baksan işidli sanarsın amınakoyim.

Hayır küfretmişsin onun üzerine dedim ben. Kişilik olarak sevmeye bilirsiniz eyvallah der çekilirim. Ama bilgisine yeteneklerine saygı göstermeniz gerek :)
bilgi mi yetenek mi qwlgşqwklfQWkrtwqt5kl21kt12rp21liflş2lidjwlşdjqwşkldqwkldiqw1ş2ldl1k2lk kdqw wq dwjqnkl42vrqwlkbrqwlkbqwkr yüzümü güldürdün teşekkürler.

Rating - 0%
tanıyorum,3-4 ay takıldım yanında bir sikim biliyormuş gibi davranıyordu sonra bi baktım piyasa hareketlenmeye başlar başlamaz scorpiol hemen sağa sola üye olmaya başladı rütbe kastı o zaman ondan uzaklaştım kişiliğini orda eledim.Kişiliği dışında "scorpiol military" gibi sikik bir grup altında bizi toplamıştı bende o zamanlar şu anki hack piyasasasının tüm lamerlerinden beter biriydim şimdi de pek bi bok bilmesekte o ayrı birşey.Bizi kölesiymişiz gibi scorpiol military nedir amınakoyim dedim çıktım gruptan bir de yalancının hası.Bize eskilerde 20 forum birden yönetiyordum gibisinden saçma salak birşey diyordu bizde inanıyorduk(aslında inanmış gibi yapıyordum).Ve son yaptığı şey ise onun nasıl sikik karaktersiz şerefsiz biri olduğunu kanıtladı.İndexlere baksan işidli sanarsın amınakoyim.

bilgi mi yetenek mi qwlgşqwklfQWkrtwqt5kl21kt12rp21liflş2lidjwlşdjqwşkldqwkldiqw1ş2ldl1k2lk kdqw wq dwjqnkl42vrqwlkbrqwlkbqwkr yüzümü güldürdün teşekkürler.
ayn işidli gibi hack yaparken ilahi dinliyor ama dinleyebilir kull hakkı yiyorsun adamın sitesini basıyon onuda yaparken ilahi dinliyorsun kendimden utandım

N

Nobody

Valla beyler karışmıyorum ben . adam zamanında emek vermiş birisi bu sen olsan aynı şekilde olurdu. Aranızdaki husumeti de bilmiyorum pek bilmekde istemiyorum. Muhtemelen ben daha iyim gibisinden birşey. Konuyu uzatmayada pek gerek yok iyi akşamlar :)

WorthLess

Sevilmeyen
Rating - 0%
Valla beyler karışmıyorum ben . adam zamanında emek vermiş birisi bu sen olsan aynı şekilde olurdu. Aranızdaki husumeti de bilmiyorum pek bilmekde istemiyorum. Muhtemelen ben daha iyim gibisinden birşey. Konuyu uzatmayada pek gerek yok iyi akşamlar :)
aramızda husumet var o konuşamalardan sonra,çok kişiliksiz bir insan olduğunu daha önceden de biliyordum,şimdi kanıtlanmış bir şekilde ortaya çıktı cümle alem öğrendi hiçbir zaman onunla kendimi yarıştırmadım yarıştırmam da ben kendimi sağdan soldan site alıp basarak zone kasan aptallarla (http://golgeler.net/view->666707 22 eylül http://golgeler.net/view->667619 23 eylül) yarıştırmam ;) İyi akşamlar.

Rating - 0%
ihs'de adamlari varsa domain paneline girebilirler sonuçta burasi türkiye nerde adam varsa orasi hackleniyor ayni şekil redstation dada varsa hacklenebilir ama p4rs.net'de sağlam adam yok herkes security expert orada ama bir türlü icraat yok boş lak lak diyorum bu adamlar icraat yapiyordur ama duyduklarima göre oda yok boş forum boş ortam.

Rating - 95.8%
Scorpiol insan olarak iyi biridir kimseye pek zararı yok esasında birçok kişiden daha delikanlıdır yiğidi öldür hakkını yeme. Şuanda yaptıkları sadece etrafındaki insanlara kendisini ispat etme durumudur , düşünsenize etrafınızda 10 kişi toplanmış haydi abi yaparsın abi iyisin abi süpersin abi şöylesin abi böylesin abi diye zırlayıp durursa sizde onların hayallerini boşa çıkartmamak için yapamıyacağınız bir takım saçma işlere girişebilirsiniz , hayal ürünü olmayan şeyler anlatırsınız ve onlarda inanırlar. Büyütecek birşey yok şuanda ortada gereksiz bir konu kilitliyorum açmayın kilidi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,565Konular
3,269,199Mesajlar
315,419Kullanıcılar
AppleboySon Üye
Üst Alt