Status
Not open for further replies.

Mectruy 

Not Gonna Get Us
Joined
Dec 1, 2015
Credits
201,695
Rating - 94.7%


KALİTELİ & UCUZ hacklinkin adresi - Hacklink.us !

Hacklink sayesinde siteniz hızlı bir şekilde sıralamada yükselir , linkleri bir anda eklemek yada parçalara bölüp eklemek sizin kontrolünüz altında olacaktır böylece spama girme gibi bir derdinizde olmuyor.

EDU-GOV Yabancı linkler vardır , hepsi size özel yönetim paneline bağlanır ve linklerinizi kendiniz yönetirsiniz , domain değişimi olduğunda bunu yine hesabınızdan kolayca yapma imkanınız olur.
Güvenilirlik konusunda birşey demeye gerek yok , gördüğünüz gibi bu sitenin sahibi olmamız yeterli.


Fiyat listesi için tıkla !

Verdiğimiz Hizmetler

🌟 Hacklink🌟
🌟 Makale hacklink🌟
🌟 HTML makale yüklemek🌟

Hacklink satışında yeni değiliz ve bir ekip olarak çalıştığımız için en iyi hacklinkler listemizde bulunuyor, listemizdeki linkler seçmece olarak listemize ilave edildiği için hepsi iyi istatistiklere sahip sitelerdir.


En uygun fiyata en değerli sitelerden hacklink satışı yapıyoruz !

Hemen kayıt ol ve hizmetten faydalanmaya başla !

🔥 Makale Hacklink 🔥

html makale çalışması SEO konusunda en kritik çalışmalardandır, bunun en büyük sebebi türkiye genelinde asla bulamıyacağınız değerlere sahip sitelere .html ile makale ekleme şansıdır, üstelik eklenen site yabancı olsa bile biz html makale içine türk sayfası olduğunu belirten lang taglarını ekliyoruz, google arama botları sayfayı indexlediğinde bu sayfanın header , sidebar , footer kısımlarının sadece türkçeden oluştuğunu görüyor ve sayfayı legal olarak tanımlıyor, eğer biz yabancı sitelerin sayfa aralarına makalenizi ekleseydik bir fayda göremezdiniz , ancak birçok kişi bunu bilmeden bu tür yanlış çalışmalar yapıyor, bizim yaptığımız ise defalar denenmiş ve etkisi kanıtlı bir çalışma, hem mantık olarak hem google algoritmasına uygunluk olarak hiçbir sorun çıkarmıyor.

Hacklinkten bile defalarca kez daha etkili bir çalışmadır, zaten işini bilen bu makale çalışmasını alır, bilmeyen ise sadece hacklink bağlantısı alır, makaleler ömürlük kalıcıdır

Örnek olarak şuna bakın: http://dps.gov.mp/templates/beez/hackforum.html

Yıllardır aynı yerinde duruyor ve eklendiği siteyi destekliyor, eklenen site şuanda 1. sırada bu makale çalışmaları sayesinde, hack forum yazıp google.com.tr kontrol edebilirsiniz.


İletişim:



skype live:hackzeroday


Telegram: https://t.me/rootingsabotage
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top