Hacknews Yeni Editörler Arıyor (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.

Mectruy 

Not Gonna Get Us
Joined
Dec 1, 2015
Credits
201,695
Rating - 94.7%
Arkadaşlar Hacknews.org yeni hedefleri doğrultusunda daha fazla editör alımı yapmaya karar verdim, hali hazırda Anarchosa'nin editörlüğünde sitemiz "hack kategorisinde" güzel ilerlesede artık farklı kategorilerde'de haber yayınlama zamanı geldi, gündeme dair konularda hafif parodi tarzında haberler yazabilecek editör adaylarını bekliyoruz. Malum hack dünyasında birkaç yarım akıllı dolandırıcı dışında haber yapacak konu yok.

Alınacak editör sayısı 4-5 kişi olabilir, ancak böyle hergün bir tane haber oluşturabilecek , en kötü 2 güne bir haber oluşturabilecek kişileri bekliyoruz.
Bu editörlüğün size katkıları çok olacaktır.

Güncel gündem konuları
Gırgır makara haberleri
Politikayı bile mizaha çevirebilecek kişiler..

Başvurunuzu konu altına "o kişi benim" diyerek yapabilirsiniz.
 
Joined
Jan 22, 2017
Credits
5,066
Rating - 0%
Abi şöyle bahsedeyim eğer yazılım dünyası ile ilgili paylaşımlar yapılmasını uygun görebilirseniz o kişi benim. Uğraş ve ekmeğimi kazandığım bu alandan spyhackers ve hacknews e katkı sağlamak isterim.
 
Joined
Jan 22, 2019
Credits
33
Rating - 0%
Hocam mizahi bir şekilde değilde rehber ve makale tarzında yazarım. Daha önceden 2-3 tane teknoloji sitesinde yazarlık yaptım. Makale satışı da yaptım. Kendi sitemde de yazarlık yaptım. Yazdığım tüm yazılar genellikle SEO uyumlu. Yani Google amcanın sevdiği yazı türü. Eğer illa mizahi bir anlatım istemiyorsanız, “Bu iş, benim işim!” diyebilirim.
 

CeKu

︶⋛⋋⊱⋋ ☾★ ⋌⊰⋌⋚︶
Joined
Feb 14, 2016
Credits
0
Rating - 0%
Editör olmak çok iyi birşeydir çeeçeeçeeçee
 
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top