Hangi konularda uzmanlığınız var? Spy'ın Uzmanlarını öğrenelim

Somut işler yapmak için önce şu boş şeyleri bırakmanız lazım. Mesela boş pos kasmak, değerli zamanlarınızı prim ve ego uğruna harcanyarak heba etmek gibi gibi aslında...

Somut işler yapmak için önce şu boş şeyleri bırakmanız lazım. Mesela boş pos kasmak, değerli zamanlarınızı prim ve ego uğruna harcanyarak heba etmek gibi gibi aslında bildiğiniz ama yapmadığınız şeyeri yaparak bir başlangıç yapın. varsa ehil olduğunuz mevzular paylaşabilirsiniz. fikir/bilgi alışverişinde bulunalım

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Kılıçarslan komutanımın

Gençlige dair tüm umutlarımı bitirdiniz. Teşekkür ederim ulan bir ironi yapalım dedik. Iq'nüzü bir test edin.

bensiz boş yapmasanız iyi olur
konu boşsa benide alın beyler çee

Konuyu çöpe cevirmeyin. Düzgün bir iş yapalım dedik şurda. Hadi bakalım yoksa bir uzmanlıgınız kendi alanınizda oynayin

Bir ekleme yapmak istiyorum; Madem bir iş yapıyorsunuz neden bu meziyetinizi geliştirip kullanmayasınız? Burada arkadaşlar az bucuk ilgilendikleri konulari yazmislar. Ben biraz daha katılım olsuj daha sonra sizler icin guzel projelerim var. Pm den de iletisime gecebilirsiniz ama önce bir referansli sekilde kabiliyetlerinizi yazın tanıyalım sizi.. Daha sonra işlerimizi yabanciya niye yaptıralım? Biz yapalim biz kazanalım. Herhangi bir fikir/bilgi alisverisine acigim. Iyi calismalar

Photoshop , front end tasarımlar ve vb.net

Bu pozisyonda ihtiyaç olabilir dostum. Zamani geldiginde duyururum zaten ama bu işte iyiysen erkenden calisacagimiz kisileri belirlemekte fayda var. Calismalarini gormek isterim. Ya da ufak bir deneme amacli istedigimiz bir seyi de yapabilirsin sana kalmis. Diger seyler ileriki zamanlarda gorusulur

Boş yapma uzmanıyım
bensiz boş yapmasanız iyi olur
konu boşsa benide alın beyler çee
Kılıçarslan komutanımın

Su ustteki mesajları kaldirirsaniz konuyu saptirmamis olursunuz. Zahmet olmazsa silmenizi istiyorum

132,468Konular
3,281,265Mesajlar
317,608Kullanıcılar
quadroselvaSon Üye
Üst Alt