Hayattan bıktım yardım (1 Viewer)

beyler ekonomik kriz akıl sağlığını kaybet para yok okuldan bi şey anlamıyom gelecek karanlık göremiyom para kazanabileceğim ne var cidden bıktım sadece telefonum var...

beyler ekonomik kriz akıl sağlığını kaybet para yok okuldan bi şey anlamıyom gelecek karanlık göremiyom para kazanabileceğim ne var cidden bıktım sadece telefonum var telefondan yapabileceğim neler var iyi para kazandırabilcek illegal legal hiç fark etmez para lazım

beyler ekonomik kriz akıl sağlığını kaybet para yok okuldan bi şey anlamıyom gelecek karanlık göremiyom para kazanabileceğim ne var cidden bıktım sadece telefonum var telefondan yapabileceğim neler var iyi para kazandırabilcek illegal legal hiç fark etmez para lazım
papara alanları tokatla

arkadaşla 855 tl aldık dolandırıcıyı dolandırarak

Dostum zamanla geçiyor çok sikim sonik 1.5 yıl geçirdim her gününün ayrı ayrı amk
Ama şimdi iyiye gidiyor sadece bu boktan zaman diliminde kendine yatırım yapmaya bak derim.

Tam olarak durum aynı aşk falan çok da umrumda değil ailevi dersler hayatın gidişatı hiçbiri düzgün gitmiyor her gün daha da bozuluyor moralim daha da boktan oluyo

hersey ayni mutlu eden tek bi kiz var hayatimda o da olmasa napcam amk

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,342Konular
3,281,329Mesajlar
320,379Kullanıcılar
kelonaSon Üye
Üst Alt