beyler ekonomik kriz akıl sağlığını kaybet para yok okuldan bi şey anlamıyom gelecek karanlık göremiyom para kazanabileceğim ne var cidden bıktım sadece telefonum var...
papara alanları tokatlabeyler ekonomik kriz akıl sağlığını kaybet para yok okuldan bi şey anlamıyom gelecek karanlık göremiyom para kazanabileceğim ne var cidden bıktım sadece telefonum var telefondan yapabileceğim neler var iyi para kazandırabilcek illegal legal hiç fark etmez para lazım
o nası oluyopapara alanları tokatla
arkadaşla 855 tl aldık dolandırıcıyı dolandırarakbeyler ekonomik kriz akıl sağlığını kaybet para yok okuldan bi şey anlamıyom gelecek karanlık göremiyom para kazanabileceğim ne var cidden bıktım sadece telefonum var telefondan yapabileceğim neler var iyi para kazandırabilcek illegal legal hiç fark etmez para lazım
Nasil oluyor biraz anlatabilirmisin?arkadaşla 855 tl aldık dolandırıcıyı dolandırarak
kanka fake papara ssi bul 500k hesapları falan alıyolar parayı paparaya attır sonra bam engelNasil oluyor biraz anlatabilirmisin?
Varmı öyle ilk ödeme yapan dolandırıcılar varsa ver bizde dolandıralım hocam 😂kanka fake papara ssi bul 500k hesapları falan alıyolar parayı paparaya attır sonra bam engel
hersey ayni mutlu eden tek bi kiz var hayatimda o da olmasa napcam amkbeyler ekonomik kriz akıl sağlığını kaybet para yok okuldan bi şey anlamıyom gelecek karanlık göremiyom para kazanabileceğim ne var cidden bıktım sadece telefonum var telefondan yapabileceğim neler var iyi para kazandırabilcek illegal legal hiç fark etmez para lazım
bro sıkıntı olmuyormu illegal fakat polis falankanka fake papara ssi bul 500k hesapları falan alıyolar parayı paparaya attır sonra bam engel
sıkıntı çıktımı sizdekanka fake papara ssi bul 500k hesapları falan alıyolar parayı paparaya attır sonra bam engel
cikmaz kanka cunku onlarin yaptigi da illegal bi is polise illegal yaparken dolandirildik mi dicekbro sıkıntı olmuyormu illegal fakat polis falan
knk paparacının atacağı para sıkıntılı ccden geliyor büyük ihtimal cc sahibi trafiğe bakınca senin hesap çıkarsa sılıntıcikmaz kanka cunku onlarin yaptigi da illegal bi is polise illegal yaparken dolandirildik mi dice