Hedef site hack bilgisi olan varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S3CH4TZ

S4
Rating - 0%
Sa arkadaslar hedef site hack için bilgisi olan varmı sitede açık arama sunucudaki siteler vs bildiginiz
method gibi yardımcı olursanız sht ailesi

I

Isko~

Hedef site hacklemek icin adim adim calisman lazim.

-> Whois bilgilerini al
-> Hedef sitenin scripti bul, uygun exploit varsa uygulamaya calis, Rfi Acigi ara, Lfi Acigi ara, Sql injection ara,Son olarak Admin Brute force dene.
-> Hedef sitenin scriptinden rfi lfi sql brute yapamadiysan sunucudaki bir sitesinden girmeye calis.
-> Sunucu taramasi yap ve siteleri listele (DIKKAT ETMEN GEREKEN BAZEN LISTELEDIGIN SITELER AYNI SUNUCUDA OLMAYA BILIR)
-> Sunucudaki siteleri listeledikden sonra -> yazmis oldugum sunucudaki scriptleri tarama toolunu deneyebilirsin, veya tek tek bakabilirsin (spyhackerz.com da mevcut paylastim ara bul indir dene)
tek, tek siteleri kontrol edebilirsin, uygun exploit, sql rfi lfi bruteforce vs...
-> egerki sunucudaki bir siteye girebilirsen veya shell yukleyebilirsen, hedef sitenin config veya admin bilgilerini cekebilirsin(bypass etmen lazim olabilir bazen)
-> egerki sunucu daki sitelerdende birsey cikmasa , farkkli yontemler deneyebilirsin. -> Sosyal muhendislik vs...

(Eskiden hedef site ; www.hackersitesi.com -> Host : beyazhost
beyazhost dan bir hosting alirlardi , domain alirlardi daha sonra kendi sitesine adam shell yukleyip hackersitesi.com un bilgilerini calip hacklerdi.
eskiden kimse VPS vs almazdi...)

basit kucuk bir makale hazirlamaya caliscagim bunun icin sizlere ...

Rating - 0%
Moruk hack forumlarini SM ile hackleyebilirsin genellikle vps olur yada geçilmeyen hostlar cloudlinux cagefs özellikli hostlar vs.

Rating - 0%
DNS spoof dene kafan rahat olsun yukarda söylenilen adimlada izlenilebilir ama zahmetli is zaten
hedefin sunucusundan bitane host bulur veya dalarsan gerisi gelir basit bir sekilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,470Konular
3,268,517Mesajlar
315,242Kullanıcılar
kkkcSon Üye
Üst Alt