Hedef Sitenin E-mail Adresini Öğrenme (1 Viewer)

Joined
Feb 5, 2016
Credits
16
Rating - 0%
Merhaba Üstadlar ;

Uzatmadan programin ne ise yaradigini anlatayim
Bu program

Email Extractor pro programına girdiğiniz internet sitelerindeki halka açık olan e-mail datalarını toplar. Programa sadece internet sitesinin adresini yazmanız yeterli olacak, geri kalan her şeyi Email Extractor pro sizin için halleder..


Email Extractor pro Programı na girdiğiniz sitenin sayfalarını tek tek tarayarak, belirlediğiniz sayfa derinliğinde aramalar yapar. Arama yapılan sitenin veritabanı ve şifreli sayfaları haricindeki email adreslerini tespit eder ve bunları program aracılığıyla bilgisayarınıza aktarır.


Elle ve gözle tek tek email adreslerini bulma nız ve toplamanız saatler hatta günlerinizi alabilecekken Email Extractor pro çok kısa sürelerde toplama işlemini sizin için yapar. Program tek ara yüzden oluşur kurulumu ve kullanımı çok kolaydır.Ancak içinde çok güçlü bir sistem çalışmaktadır.


Bu programı kullanarak reklamlarınız için devamlı güncel e-mail adresleri bulabilir ayrıca hedef sektörünüzle alakalı yeni email kaynaklarına ulaşabilirsiniz.


Email Extractor pro'la topladığınız yeni e-posta larla müşteri portföyünüzü genişletebilir ve farklı pazarlara açılabilirsiniz.

twRJA.jpg


İndir http://dosya.co/pnqpummesext/Email_Extractor.zip.html

Virustotal yapmicam çünkü patch klasörü var biliyosunuz ki yine bir virüstür ama zararsizdir
Patch i açarken antivirusu devre dısı birakmayi unutmayin
 

Users who are viewing this thread

Top