Haber Her olaydan nasıl mağlup çıkabilirsiniz anlam veremiyorum

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Anlam veremiyorum bu insanlara yahu İnstagram ve Whatsapp'dan ülkenin haline nasıl bağdaştırabiliyorsunuz yahu gerçekten ağlanıcak halimiz var gülüyoruz...
Gelişmiş ülkeler kendi yazılımlarıyla kendi siber ağlarıyla gövde gösterisi yapıyor bizimkiler kömür makarna neyse ya gerçekten birşey demiyorum...
Verilen hizmet resmi verilere göre 3 milyon işsiz gayri resmi verilere göre 3 milyondan fazla işsizlik %19 enflasyon...
Verilen hizmetten 20 yaşında bir genç olarak hiç memnun değilimi...! Arkamda bırakacağım bi Ailem olmasa şuan canıma kıyarım umrumda olmaz bıktım yaşamaktan yoruldum tükendim...

(Konu sorun teşkil ediyorsa kusura bakmayın şimdiden)

1633372424005.png

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Aylardır iş arıyorum doğru düzgün okul hayatım yok geleceği düşünüyorum vereceğiniz hizmet olmaz olsun.

R00T3R

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%
@Mectruy İş ver şu cocuga yoksa asacak kendini :(

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
@Mectruy İş ver şu cocuga yoksa asacak kendini :(
Yok be kardom mesele asmak değil ciddi ciddi bıktım onca emek verip staj yaptım süründüm belge aldım şuan iş bulamıyorum insana çok koyuyor birader emeklerinin karşılığında birşey alamamak zaten. Ciddi ciddi arkamda Ailem olmasa dakika düşünmem geleceğe dair umudum yok

R00T3R

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%
Yok be kardom mesele asmak değil ciddi ciddi bıktım onca emek verip staj yaptım süründüm belge aldım şuan iş bulamıyorum insana çok koyuyor birader emeklerinin karşılığında birşey alamamak zaten. Ciddi ciddi arkamda Ailem olmasa dakika düşünmem geleceğe dair umudum yok
bizde aynı durumdayız maalesef

Rating - 0%
Anlam veremiyorum bu insanlara yahu İnstagram ve Whatsapp'dan ülkenin haline nasıl bağdaştırabiliyorsunuz yahu gerçekten ağlanıcak halimiz var gülüyoruz...
Gelişmiş ülkeler kendi yazılımlarıyla kendi siber ağlarıyla gövde gösterisi yapıyor bizimkiler kömür makarna neyse ya gerçekten birşey demiyorum...
Verilen hizmet resmi verilere göre 3 milyon işsiz gayri resmi verilere göre 3 milyondan fazla işsizlik %19 enflasyon...
Verilen hizmetten 20 yaşında bir genç olarak hiç memnun değilimi...! Arkamda bırakacağım bi Ailem olmasa şuan canıma kıyarım umrumda olmaz bıktım yaşamaktan yoruldum tükendim...

(Konu sorun teşkil ediyorsa kusura bakmayın şimdiden)

Ekli dosyayı görüntüle 24890
kim memnun ki şuan? Herkes hayatından bıkmış şekilde

131,581Konular
3,269,348Mesajlar
315,463Kullanıcılar
winnerxddSon Üye
Üst Alt