şöyle düşünün bir sekme açıyorsunuz ve çerez koyan bir siteye giriyorsunuz ama o sekmeyi kapatırsan o çerezleri birdaha göremiyorsun her sekme ayrı çerez depoluyor.böyle bir tarayıcı veya birşey var mıdır ?
şöyle düşünün bir sekme açıyorsunuz ve çerez koyan bir siteye giriyorsunuz ama o sekmeyi kapatırsan o çerezleri birdaha göremiyorsun her sekme ayrı çerez depoluyor.böyle bir...
firefoxu denedim o da istediğim gibi değilmozilla kullan dostum. multi account ve cookie editor eklentisini indir. sorun yaşamazsın
alakası bile yok benim dediğimlegoogle da çerezleri engelle istersen
tam olarak ne yapmak istiyorsun? ona göre bişşey önereyimfirefoxu denedim o da istediğim gibi değil
şöyle düşünün bir sekme açıyorsunuz ve çerez koyan bir siteye giriyorsunuz ama o sekmeyi kapatırsan o çerezleri birdaha göremiyorsun her sekme ayrı çerez depoluyor.böyle bir tarayıcı veya birşey var mıdır ?tam olarak ne yapmak istiyorsun? ona göre bişşey önereyim
mozilla diye bir tarayıcı yoke mozilla işte daha ne istiyon
@Zns hani forum adı vermek yasaktı, ben versem beni banlarsınız ama o serbest mithtdede yalvarıp yakarıyon amk milleti tehtid ediyon sıra spyamı geldi kusura bakma burada banı direk çakarlar
firefoxdan bahsediyorsan oda olmuyor denedime mozilla işte daha ne istiyon
işte anlama kabiliyetini sorguluyorum orada sana dedim ki milleti tehtid ediyorsun sen thtde gidip milleti moderetöre şikayet etmekle tehtid ediyordun hadi burada yap kusura bakma dingonun ahırı yan forumda oraya hadi canım@Zns hani forum adı vermek yasaktı, ben versem beni banlarsınız ama o serbest mi