İletişim için özelden yazın 3 dakikada alırım istediğiniz maili verdiğiniz maile yazarım ödemeyi alırım hesabı salarım.
bir mail adresi at sana mail göndereyim ozaman :dsiktir git istediği gmaile giriyormuş, bunu yapabilseydin burda olmazdın
asdsadsaİletişim için özelden yazın 3 dakikada alırım istediğiniz maili verdiğiniz maile yazarım ödemeyi alırım hesabı salarım.
nedir komik olan güzel kardeşimasdsadsa
önceden yollanıyordu fakat artık öyle bir sistem yok hali hazırda malesefemkei sitesi ile istediğim e-posta adresi ile bende istediğim kişiye mail yolluyordum önceden.
arkadaşa özelden anlatıyorum hala itiraz ediyoremkei sitesi ile istediğim e-posta adresi ile bende istediğim kişiye mail yolluyordum önceden.
bu arada yollaniyor dostum hala biraz arastirman gerekliönceden yollanıyordu fakat artık öyle bir sistem yok hali hazırda malesef![]()
bana gönderde inanayım işte daabu arada yollaniyor dostum hala biraz arastirman gerekli
hackle benilamer mı :d tamam abilerim özür dilerim konuyu açmadığımı farz edelim adminler silelim benide banlayalım lütfen dolandırıcıyım çünkü
İletişim için özelden yazın 3 dakikada alırım istediğiniz maili verdiğiniz maile yazarım ödemeyi alırım hesabı salarım.